Storkjokken Opskrifter Foodservice Kokospannakotta med bær 120 gr porsjon 1: Bløt opp gelantin i kaldt vann 2: Mikse kokosmelk, kondesert melk, vaniljesukker og yougurt i en bolle 3: Varm opp 1 dl av værsken, klem ut vannet i gelantinet- legg det i væsken og la det smelte 4: Hell gelantinmiksen opp i resten av vesken og visp det sammen. Legges så opp i hensiktmessige glass, serveres i skål og dekoreres med bær og mintblader. Ingrediens 0,04l Kondensert Melk 6,0g Gelantinblader 0,04l Kokosmelk Premium 75% 0,01kg Vaniljesukker 0,04l Gresk yoghurt 5g Bær til dekorasjon 0,5g Mintblad til dekorasjon Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr l Kondensert Melk 4575163 121827 g Gelantinblader 2515070 120306 l Kokosmelk Premium 75% 2625770 120554 kg Vaniljesukker 496299 3790 l Gresk yoghurt g Bær til dekorasjon g Mintblad til dekorasjon Legg till bestillingsliste Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden