Kokospannakotta med bær 120 gr porsjon

Kokospannakotta med bær 120 gr porsjon

1: Bløt opp gelantin i kaldt vann
2: Mikse kokosmelk, kondesert melk, vaniljesukker og yougurt i en bolle
3: Varm opp 1 dl av værsken, klem ut vannet i gelantinet- legg det i væsken og la det smelte
4: Hell gelantinmiksen opp i resten av vesken og visp det sammen. Legges så opp i hensiktmessige glass, serveres i skål og dekoreres med bær og mintblader.

Relaterte produkter

Kondensert melk
Kondensert melk

50 % redusert melk tilsatt sukker. En viktig ingrediens i mange bakverk, til karamellpudding, is osv. Gjærbakst holder seg «saftig” lengre, småkakene holder seg sprø, og smultringene blir mindre fete.

Mer info
Gelantinblader
Gelantinblader

Gelatin med unik evne til og skape stabilitet i bakverk, desserter og kjøtt/fisk baserte matretter.

Mer info
Kokosmelk Premium 75%
Kokosmelk Premium 75%

Unik Coconut milk i en liter Tetrapack med hele 75 % kokosekstrakt og 18 % fettinnhold. Meget rund og god smak med perfekte evner for og mikse med andre produkter og kan kokes uten at den separeres.

Mer info
Vaniljesukker
Vaniljesukker

Vaniljesukker med større innhold av ekte Bourbonvanilje. Gjenkjennes på sin særegne duft og aroma, originale smak og de sorte prikkene av ekte vanilje. En dypere mørk farge enn det som tidligere kjennetegnet vaniljesukker i det norske markedet.

Mer info