Klassisk New Orleans Jambalaya m/tomat, chorizo, reker og kylling

Stek alle grønnsaker utenom Grillet paparika i olje på lav varme. Tilsett kyllling og choritzo, stek hurtig opp, og  rør inn risen så fettet dekker riskornene. Hell over tomat, paprika og kyllingfond og TABASCO® i tilegg til krydder. La det trekke på lav varme i ca 25 min og tilsett rekene  til slutt. La det trekke i 10 minutter til. Server direkte eller avkjøl om det skal serveres senere. Ved oppvarming tilsett litt kyllling fond og varm opp i konveksjon under folie eller i steamkjele/kjele på lav varme.  Rør helle tiden så det ikke brenner.

Relaterte produkter

Paraboiled Ris
Paraboiled Ris

Den mest brukte risen i tradisjonell europeisk matlaging. Med flott aroma og et stort vannopptak, 10% mer enn nærmeste konkurrent. 15 kg ris gir 45 kg ferdig ris. (3 poser à 5 kg).

Mer info
Paprika Rød Grillet
Paprika Rød Grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
TABASCO®  Sauce
TABASCO® Sauce

TABASCO® har tradisjonelt vært et "apotek"-produkt Front of House, men har de siste årene hatt et oppsving som ingrediens og bruk på kjøkkenet. 1/2 gallon i plast tilgjengelig gjør for økt bruk. En klassisk smaksetter brukes til pizza, wok, omeletter, supper, kjøtt- og fiskeretter og mye mer. En uunnværlig kryddersaus. Styrke på scovilleskalaen: 2500 til 5000.

Mer info
Kyllingfond
Kyllingfond

Fond av bl.a. kyllingkjøtt, kyllingbein, salvie og sort pepper.

Mer info