Klassisk New Orleans Jambalaya m/tomat, chorizo, reker og kylling

Stek alle grønnsaker utenom Grillet paparika i olje på lav varme. Tilsett kyllling og choritzo, stek hurtig opp, og  rør inn risen så fettet dekker riskornene. Hell over tomat, paprika og kyllingfond og TABASCO® i tilegg til krydder. La det trekke på lav varme i ca 25 min og tilsett rekene  til slutt. La det trekke i 10 minutter til. Server direkte eller avkjøl om det skal serveres senere. Ved oppvarming tilsett litt kyllling fond og varm opp i konveksjon under folie eller i steamkjele/kjele på lav varme.  Rør helle tiden så det ikke brenner.

Relaterte produkter

Paraboiled Ris
Paraboiled Ris

Den mest brukte risen i tradisjonell europeisk matlaging. Med flott aroma og et stort vannopptak, 10% mer enn nærmeste konkurrent. 15 kg ris gir 45 kg ferdig ris. (3 poser à 5 kg).

Mer info
Paprika Rød Grillet
Paprika Rød Grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Ternede Tomater
Ternede Tomater

Tomatene er «fresh pack», dvs at det ikke tar mer enn 24 timer fra høsting til pakking. Terningene er 9x9 mm og innholdet av tomater i boksen er mellom 65-75%. Smaken er søt og konsistensen al dente med god tyggemotstand. Denne varen erstatter Heinz Diced Tomatoes, EPD nr: 956573

Mer info
TABASCO®  Sauce
TABASCO® Sauce

TABASCO® har tradisjonelt vært et "apotek"-produkt Front of House, men har de siste årene hatt et oppsving som ingrediens og bruk på kjøkkenet. 1/2 gallon i plast tilgjengelig gjør for økt bruk. En klassisk smaksetter brukes til pizza, wok, omeletter, supper, kjøtt- og fiskeretter og mye mer. En uunnværlig kryddersaus. Styrke på scovilleskalaen: 2500 til 5000.

Mer info
Kyllingfond
Kyllingfond

Fond av bl.a. kyllingkjøtt, kyllingbein, salvie og sort pepper.

Mer info