Kjøttboller Tikka Masala med cashewnøtter
Rør en farse av kyllingkjøtt, rødløk, ingefær, hvitløk, youghurt, kyllingfond og garam masala-krydder. Smak evt. til med mer salt. Stek kjøttbollene toø de er brune og gjennomstekt. Bland Tikka Masalasaus og kokosnøttmelk, og hell over kjøttbollene. Dyss cashewnøttene over, og varm retten opp. Pyntes med frisk koriander.
-
Ingrediens
-
0,05l
Patak's Tikka Masalasaus
-
0,01l
Blue Dragon Kokosmelk
-
0,002l
Touch of Taste Kyllingfond
-
2g
Blue Dragon Minced Garlic
-
2 g
Hvitløk, hakket
-
0,08 kg
Kyllingkjøtt hakket, eller kyllingkjøttdeig
-
1 g
Ingefær, hakket
-
0,03 dl
Youghurt, naturell
-
1,5 g
Garam Masala-krydder
-
15 g
Rødløk, hakket
-
Salt
-
12 g
Cashewnøtter
-