Kjøttboller Tikka Masala med cashewnøtter

Kjøttboller Tikka Masala med cashewnøtter


Rør en farse av kyllingkjøtt, rødløk, ingefær, hvitløk, youghurt, kyllingfond og garam masala-krydder. Smak evt. til med mer salt. Stek kjøttbollene toø de er brune og gjennomstekt. Bland Tikka Masalasaus og kokosnøttmelk, og hell over kjøttbollene. Dyss cashewnøttene over, og varm retten opp. Pyntes med frisk koriander.



Relaterte produkter

Tikka Masala Saus
Tikka Masala Saus

Tikka Masala er den desidert mest populære indiske sausen. Her kommer den korrekte oppskriften med fløte og yoghurt i fra Patak´s som er markedsledende produsent i UK med 80 år erfarenhet som ledende aktør.

Mer info
Kokosmelk
Kokosmelk

Kokosmelk benyttes i asiatisk matlaging som melk og fløte benyttes i Europa. På praktisk 1-liters kartong!

Mer info
Kyllingfond
Kyllingfond

Fond av bl.a. kyllingkjøtt, kyllingbein, salvie og sort pepper.

Mer info