Kinesisk Szechuan kylling-pizza

Kinesisk Szechuan kylling-pizza


Pizzabunnen dekkes med pizzasaus, halvparten av szechuansausen og pizzaost. Vend kyllingstrimlene i resten av szechuansausen. Strø hakket vårløk, paprika og kuttet østerssopp over pizzaen, og fordel kyllingstrimlene på toppen før steking. Etter steking toppes pizzaen med frisk bladpersille.

Relaterte produkter

Villsoppblanding
Villsoppblanding

Stekt villsoppblanding er et helt nytt produkt som tilfører kategorien antipasta vekst og innovasjon! Passer meget godt i sauser, stuinger, stekt eller servert kaldt i salat. Ypperlig til gratinert sandwich, på pizza eller til vilt, kjøtt, fisk eller kylling som topping og smaksetting.

Mer info
Paprika Rød Grillet
Paprika Rød Grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info