Key Lime Vanilje-parfait

Key Lime Vanilje-parfait

  1. Kok opp alt utenom eggeplommer. Ta av platen.
  2. Pisk i eggeplommene. Fortsett å røre på lav varme til det tykner.
  3. Ha i porsjonsformer. Frys ned.
  4. Anrett som ønsket. For eksempel med bringebær, revet sjokolade, kremet hibiskus-balsamico og sitronmelisse.

Relaterte produkter

Kondensert melk
Kondensert melk

50 % redusert melk tilsatt sukker. En viktig ingrediens i mange bakverk, til karamellpudding, is osv. Gjærbakst holder seg «saftig” lengre, småkakene holder seg sprø, og smultringene blir mindre fete.

Mer info
Vaniljesukker
Vaniljesukker

Vaniljesukker med større innhold av ekte Bourbonvanilje. Gjenkjennes på sin særegne duft og aroma, originale smak og de sorte prikkene av ekte vanilje. En dypere mørk farge enn det som tidligere kjennetegnet vaniljesukker i det norske markedet.

Mer info
Limesaft
Limesaft

99,98 % limesaft, 0,02 % konserveringsmiddel. Meget praktisk og anvendelig plastflaske på 1 liter. Produktet er en bestselger i Sverige, og er svært praktisk i bruk på kjøkkenet eller i baren.

Mer info
Rød Crema Balsamic
Rød Crema Balsamic

Laget på 100 % druemost og smaksatt med hibiskus. Meget dekorativ og smakfull. Blant annet på og til spekemat, antipasta, sjømat, desserter og lyst kjøtt.

Mer info