Storkjokken Opskrifter Foodservice Key Lime Vanilje-parfait Kok opp alt utenom eggeplommer. Ta av platen. Pisk i eggeplommene. Fortsett å røre på lav varme til det tykner. Ha i porsjonsformer. Frys ned. Anrett som ønsket. For eksempel med bringebær, revet sjokolade, kremet hibiskus-balsamico og sitronmelisse. Ingrediens 0,05l Tørsleffs kondensert melk 0,05l Kremfløte 0,005kg Vaniljesukker 0,005l Limesaft 2stk Eggeplommer 10ml Rød Hibiskus Crema Balsamico Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr l Tørsleffs kondensert melk 4575163 121827 l Kremfløte kg Vaniljesukker 496299 3790 l Limesaft stk Eggeplommer ml Rød Hibiskus Crema Balsamico Legg till bestillingsliste Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden