Key lime pie med pisket krem 1 form 26 cm

Key lime pie med pisket krem 1 form 26 cm

Oppskriften til en form 26 cm er for 12 pers.
Kjeksbunn:Kjør kjeks i foodprosessor, smelt smør og bland dette sammen. Trykk ut i paiform, bak i ovn på 170 grader i 10 minutter. Ta ut og pensle med pisket eggehvite. Sett den inn I ovnen igjen og la den stå  i 2 minutter til.
 Fyll:  Rør egg og kondensert melk sammen og pisk inn limesaft. Den blir meget tykk når lime helles i. Tilsettt 2 ss Tørslefs vanilje sukker. 
Avslutning: Hell i kjeks pai skal og bak 25 min i 170 grader- sett på kjøl og la den hvile (blir best når den står over natten). Server med pisket krem.

Relaterte produkter

Kondensert melk
Kondensert melk

Tørsleffs kondensert melk er 50% redusert melk tilsatt sukker og er en viktig ingrediens i mange bakverk, og velegnet til karamelpudding, is osv. Gjærbakst laget med kondensert melk holder seg lenger ”saftig” , småkakene holder seg mer sprø, og smultringene blir mindre fete.

Mer info
Ekte Vaniljesukker
Ekte Vaniljesukker

Vaniljesukker med større innhold av ekte Bourbonvanilje. Gjenkjennes på sin særegne duft og aroma, originale smak og de sorte prikkene av ekte vanilje. En dypere mørk farge enn det som tidligere kjennetegnet vaniljesukker i det norske markedet.

Mer info