Kalvemedaljong med Quinoa, agurksalat, kremet steinsopp og balsamicosaus

  1. Balsamicosaus: Reduser Balsamico, løk og rødvin. Sil av, tilsett utblandet kalvefond og sukker, reduser ytterligere, og jevn det til etter ønske med mel/Maizena. Tilsett smør og smak til med salt og pepper før servering.
  2. Kremet steinsopp: Smør, løk og steinsopp freses noen minutter i panne eller stekebrett. Tilsett fløte og smak til med salt. Varm i noen minutter, hell over i kjele og hold varmt
  3. Quinoa: Tilbered først quinoa som anvist på pakken. Ristes i ovn, panne eller på grill med litt hakket løk. Tilsett olivenolje og smaksett med salt og pepper.
  4. Agurksalat: Mariner agurk og vårløk noen timer i grønn TABASCO®
  5. Kalvemedaljong: Pensles med kalvefond, stekes etter ønske

 

Anrett som på bilde, eller etter ønske. Bruk Red Crema Balsamico som pynt

  • Ingrediens

    • 0,05l Balsamicoeddik
    • 0,025kg Løk, hakket
    • 0,1l Rødvin
    • 0,003l Kalvefond
    • 0,02kg Smør
    • 0,005kg Sukker
    • 0,005kg Smør
    • 0,01kg Løk, hakket
    • 0,04kg Steinsopp i urter&olje
    • 0,002l Fløte
    • 0,05kg Quinoa Gourmand
    • 0,01kg Løk, hakket
    • 0,01l til quinoa
    • 0,06kg Agurk
    • 5ml TABASCO® Green Sauce 60 ml
    • 0,003kg Vårløk, hakket
    • 0,13kg Kalvemedaljong (filet/plomme)
    • 0,001l Kalvefond
    • 10ml Rød Crema Balsamico
  • Bestillingsliste

    Mengde Produkt EPD Varenr
    Balsamicoeddik 372862 2591
    Løk, hakket
    Rødvin
    Kalvefond 964593 2235
    Smør
    Sukker
    Smør
    Løk, hakket
    Steinsopp i urter&olje
    Fløte
    Quinoa Gourmand 2461077 120217
    Løk, hakket
    til quinoa
    Agurk
    TABASCO® Green Sauce 60 ml
    Vårløk, hakket
    Kalvemedaljong (filet/plomme)
    Kalvefond 964593 2235
    Rød Crema Balsamico
    Legg till bestillingsliste

Relaterte produkter

Balsamicoeddik
Balsamicoeddik

Balsamico vineddik lages av den søte Trebbianodruen, dyrket på åssider rundt Modena.

Mer info
Kalvefond
Kalvefond

Fond av bl.a. kalvekjøtt, kalvebein, løk, tomatpuré og krydder.

Mer info
Quinoa Gourmand
Quinoa Gourmand

Lekker miks av det sør-amerikanske kornet Quinoa og Bulgur fra Midt-Østen. Ernæringsrikt produkt med lett søtlig smak. Passer utmerket sammen med kylling, lam, okse og fet fisk. Spennende element i salatbaren; naturell med olivenolje og havsalt, eller mikset med pinjekjerner og tranebær. Tilberedning: 12 minutter.

Mer info
Kalvefond
Kalvefond

Fond av bl.a. kalvekjøtt, kalvebein, løk, tomatpuré og krydder.

Mer info