Kalvemedaljong med Quinoa, agurksalat, kremet steinsopp og balsamicosaus

  1. Balsamicosaus: Reduser Balsamico, løk og rødvin. Sil av, tilsett utblandet kalvefond og sukker, reduser ytterligere, og jevn det til etter ønske med mel/Maizena. Tilsett smør og smak til med salt og pepper før servering.
  2. Kremet steinsopp: Smør, løk og steinsopp freses noen minutter i panne eller stekebrett. Tilsett fløte og smak til med salt. Varm i noen minutter, hell over i kjele og hold varmt
  3. Quinoa: Tilbered først quinoa som anvist på pakken. Ristes i ovn, panne eller på grill med litt hakket løk. Tilsett olivenolje og smaksett med salt og pepper.
  4. Agurksalat: Mariner agurk og vårløk noen timer i grønn TABASCO®
  5. Kalvemedaljong: Pensles med kalvefond, stekes etter ønske

 

Anrett som på bilde, eller etter ønske. Bruk Red Crema Balsamico som pynt

Relaterte produkter

Balsamicoeddik
Balsamicoeddik

Balsamico vineddik lages av den søte Trebbianodruen, dyrket på åssider rundt Modena.

Mer info
Kalvefond
Kalvefond

Fond av bl.a. kalvekjøtt, kalvebein, løk, tomatpuré og krydder.

Mer info
Steinsopp i urter&olje
Steinsopp i urter&olje

Steinsoppen er marinert i krydder og solsikkeolje med sprø konsistens og karakteristisk steinsoppsmak. Den er meget praktisk å bruke og kan tilbedes på alle måter der det er normalt å bruke sopp. Brukes til suppe, saus og stuinger, eller til gratenger. En sesongpizza eller Tagliatelle med steinsopp, parmesan og timian er et populært menyinnslag på de fleste restauranter.

Mer info
Quinoa gourmand
Quinoa gourmand

Lekker miks av det sør-amerikanske kornet Quinoa og Bulgur fra Midt-Østen. Ernæringsrikt produkt med lett søtlig smak. Passer utmerket sammen med kylling, lam, okse og fet fisk. Spennende element i salatbaren; naturell med olivenolje og havsalt, eller mikset med pinjekjerner og tranebær. Tilberedning: 12 minutter.

Mer info
TABASCO® Green Sauce
TABASCO® Green Sauce

En av de mildeste variantene, laget på grønne jalapeñopepper. Passer ekstra godt til meksikansk mat, for eksempel i guacamole eller på nachos, eller til lett sommermat som reker, egg og salater. Styrke på scovilleskalaen: 600-800.

Mer info
Kalvefond
Kalvefond

Fond av bl.a. kalvekjøtt, kalvebein, løk, tomatpuré og krydder.

Mer info
Rød Crema Balsamic
Rød Crema Balsamic

Laget på 100 % druemost og smaksatt med hibiskus. Meget dekorativ og smakfull. Blant annet på og til spekemat, antipasta, sjømat, desserter og lyst kjøtt.

Mer info