Jerk chicken / pork with spicy sweet potatoes and tropical salsa
Kyllingbryst eller svinekam vendes og gnis inn en kryddermiks, bestående av taco kryddermiks, brunt sukker, kanel, muskat, limesaft, soyasaus og Tabasco Chipotle. Brunes i oppvarmet olje. Stekes i ovn ved 165 grader, opp til 65 graders kjernetemperatur. Søtpotetene bakes i ovn ved 200 grader i ca 1 time. Skrelles deretter. Søtpotetene, hvitløk, sirup, jalapenos, grønnsaksfond, kokosnøttmelk, Tabasco Chipotle og salt mikses i foodprosessor. Varmes i gastronorm som dekkes over, på damp før servering. Picantesaus, sukker, limejuice, Tabasco Chipotle, olivenolje, løk, paprika, jordbær, melon, papaya og avocado mikses kaldt.
-
Ingrediens
-
0,01l
Ybarra Olivenolje kanne
-
0,05kg
El Paradiso Picantesaus
-
0,005kg
El Paradiso Jalapenos skivet
-
3g
El Paradiso Taco Kryddermix
-
0,002l
Touch of Taste Grønnsaksfond
-
0,001l
Limejuice ReaLime
-
5ml
Tabasco Chipotle Pepper sauce
-
0,05l
Blue Dragon Kokosmelk
-
0,02l
Blue Dragon Soya Sauce
-
30g
Casa California Guacamole
-
0,005kg
Camp Maple Syrup 100% Pure
-
1 stk
Kyllingbryst
-
1 stk
Svinekam
-
5 g
Brunt sukker
-
2 g
Kanel
-
2 g
Muskat
-
0,150kg
Søtpoteter
-
3 g
Hvitløk, hakket
-
2 g
Salt
-
10 g
Løk, hakket
-
0,01kg
Grillet paprika
-
15 g
Jordbær
-
15 g
Melon
-
15 g
Papaya
-