Jambalaya
Kok risen etter beskrivelse i konveksjonovn sammen med utblandet kyllingfond. Rull kyllingen eller svinekjøttet i Cajunkrydder. Kuttes i passende biter og stekes i ovn. Ved serevering: Hell olje i en stekpanne eller kjele, brune alle grønnsaker, tilsett kjøtt eller kyllling, pølse, scampi, Jamabalyakrydder, Tabasco Chipotle og BBQ-saus. Stek noen minutter og avslutt med risen. Mikse alt og stek til alt er varmt. Tilsett eventuelt litt ekstra kyllingfond for og få litt bløtere ris. Serverer med litt urter på toppen.
-
Ingrediens
-
0,03kg
Heinz Diced Tomatoes
-
0,006l
Touch of Taste Kyllingfond
-
0,05kg
Paradiso Ris Parboiled
-
2g
Cajun King Jambalaya Kryddermiks
-
3g
Cajun King Cajun Kryddermiks
-
0,03kg
Paradiso Grillet strimlet paprika
-
0,04kg
Black Tiger Scampispyd RPDTO 41/55
-
0,005l
TABASCO® Brand Chipotle Pepper Sauce
-
5g
Chipotle peppers i adobosaus
-
0,03l
Heinz Barbecue Sauce, Regular
-
0,03l
Ybarra Olivenolje kanne ex virgin
-
0,05 kg
Hakket løk
-
0,05 kg
Hakket stilk-selleri
-
5 g
Hakket hvitløk
-
0,05 kg
Andoille pølse eler annen grov røkt pølse av svin med chili og hvitløk
-
0,05 kg
Kyllling hel hakket i biter med bein eller svinekjøtt/skinke
-