Italiensk salami-pizza

Italiensk salami-pizza


Pizzabunnen bør være tynnest mulig. Alternativt kan piadina benyttes, men dette gir en noe mindre pizza. Bunnen dekkes med pizzasaus. Topp med pizzaost utover det hele. Fordel olivensalat og artisjokker over pizzabunnen. Legg på salami i skiver, og topp med et tynt lag revet parmesan før steking. Stekes på relativt høy varme, ikke for lenge. Toppes med fersk basilikum og litt eksra revet parmesan etter steking.

Relaterte produkter

Olivensalat
Olivensalat

Spansk olivensalsa med skivede oliver, pimentos, artisjokker og pepper. Salatbuffetens naturlige tilskudd for en ekte opplevelse av sydlige strøk! Eller på pizzaen og som topping på baguetter og smørbrød.

Mer info
Artisjokk antipasta
Artisjokk antipasta

Artisjokker er oppskåret i båter og lagt i lake og urter. Den oppskårne artisjokken pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info