Storkjokken Opskrifter Foodservice Italiensk Pesto og Pastrami Brødet smøres med smøreost. Rødløk, paprika og balsamico cream røres lett sammen. Bakes i ovn ved 250 grader i 7-8 min. Legg på romanosalat, pastrami og øvrig fyll på brødet eller piadina. Drypp over pesto til slutt! Piadina kan brettes eller rulles. Ingrediens 0,01kg Paradiso Semi Dried Tomater 0,01kg Laboratorio Tortellini Basilikumpesto 5ml Il Torrione Balsamico Cream 1stk Mission Tortilla Hvete 20cm 40 g Pastrami 10 g Asparges, fersk 10 g Salat, blandet 1 ss Smøreost med urter 1 stk Alternativt brødvalg: Ciabatta eller rustikt brød Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr kg Paradiso Semi Dried Tomater 1192525 8570 kg Laboratorio Tortellini Basilikumpesto ml Il Torrione Balsamico Cream 2460061 120220 stk Mission Tortilla Hvete 20cm 1455989 4461 Pastrami Asparges, fersk Salat, blandet Smøreost med urter Alternativt brødvalg: Ciabatta eller rustikt brød Legg till bestillingsliste Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden