Italiensk Pesto og Pastrami

Italiensk Pesto og Pastrami


Brødet smøres med smøreost. Rødløk, paprika og balsamico cream røres lett sammen. Bakes i ovn ved 250 grader i 7-8 min. Legg på romanosalat, pastrami og øvrig fyll på brødet eller piadina. Drypp over pesto til slutt! Piadina kan brettes eller rulles.

Relaterte produkter

Semi Dried tomater
Semi Dried tomater

Smaker søtere enn soltørket tomat. Blir tørket i ovn istedet for i solen, som gir den søte smaken. Passer til fisk, kjøtt, grønnsaker og salater.

Mer info
Basilikumpesto
Basilikumpesto

Fersklaget basilikumpesto med basilikum fra Liguria, pestoens hjemmeby. Meget unik smak ettersom basilikumen har ytterst kraftig smak. Parmesanost, Pecorino (ost), pinjenøtter og Extra Virgin olivenolje. Helt uten tilsetningsstoffer (leveres frossen).

Mer info
Eddik balsamicream
Eddik balsamicream

Den har kvaliteten og tradisjonen til Aceto Balsamico di Modena. Med en kraftig smak og tykk konsistens. Den gir en søt og fyldig smak og er meget god å dekorere med.

Mer info
Tortilla Hvete 20cm
Tortilla Hvete 20cm

Mellomstore tortillas for Quesedillas og mini Wrapsandwich.

Mer info