Italiensk Parma og pesto-pizza

Italiensk Parma og pesto-pizza


Pizzabunnen bør være tynnest mulig. Alternativt kan piadina benyttes, men dette gir en noe mindre pizza. Bunnen dekkes med pizzasaus. Topp med revet ost utover det hele. Fordel tynne tomatskiver over pizzaen. Drypp tynt med pesto over, strø på pinjekjerner og legg på parmaskinke på toppen. Stekes på relativt høy varme, ikke for lenge. Toppes med fersk basilikum etter steking.

  • Ingrediens

    • 0,05l Tomatsaus
    • 0,05kg Revet ost
    • 0,01kg Laboratorio Tortellini Basilikumpesto
    • 0,25 stk Pizzabunn, tynn
    • 0,5stk Mission Tortilla Fullkorn 30cm
    • 20 g Parmaskinke
    • 5 g Pinjekjerner
    • 15 g Tomat, tynne skiver
    • 5 g Basilikum, fersk
  • Bestillingsliste

    Mengde Produkt EPD Varenr
    Tomatsaus
    Revet ost
    Laboratorio Tortellini Basilikumpesto
    Pizzabunn, tynn
    Mission Tortilla Fullkorn 30cm
    Parmaskinke
    Pinjekjerner
    Tomat, tynne skiver
    Basilikum, fersk
    Legg till bestillingsliste

Relaterte produkter