Inka power wrap med quinoa, grillet paprika, guacomole og kylling

Inka power wrap med quinoa, grillet paprika, guacomole og kylling

Quinoaen kokes etter beskrivelse på pakken og avkjøles. Tortillaen plasseres på flatt underlag. Quinoan plasseres sammen med alle de andre ingrediensene på en "strek" fra "kl 9" til "kl 3" midt på tortilaen. Rull den stramt sammen og pakk den inn  i wrapspapir, plastikk eller aliminuim folie. La den hvile noen timer og server den skråskjært på midten i hånden eller på tallerken. Wrapsen kan varmes kjapt i salaminder eller i ovn på 200 grader noen minutter for å få en mer sprøstekt  tortilla med kaldt innhold. Meget velsmakende kontrast!

Tips: Wrapen kan også fylles med kyllingkjøtt marinert i Cajun King Cajun krydder!

Relaterte produkter

Paprika Rød Grillet
Paprika Rød Grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Quinoa Gourmand
Quinoa Gourmand

Lekker miks av det sør-amerikanske kornet Quinoa og Bulgur fra Midt-Østen. Ernæringsrikt produkt med lett søtlig smak. Passer utmerket sammen med kylling, lam, okse og fet fisk. Spennende element i salatbaren; naturell med olivenolje og havsalt, eller mikset med pinjekjerner og tranebær. Tilberedning: 12 minutter.

Mer info
Guacamole Western
Guacamole Western

Serveringsklar avokadodip laget av Hass avokado tilsatt sitronjuice, chilipepper, løk og krydder. Brukes som tilbehør til en rekke meksikanske retter, og som dip.

Mer info