Indonesisk Teriyakisuppe

Indonesisk Teriyakisuppe

Løk kuttes, og stekes lett sammen med sjampinjong. Kok opp løk og sjampinjong, sammen med wokgrønnsakene i utblandet kyllingfond. La koke til grønnsakene er ferdig. Smakes til med Teriyakisaus mot slutten av koketiden, sammen med salt, pepper, limesaft og evt maisenna.

Suppen kan gjerne toppes med frisk koriander og chili. Bildet viser suppen med tilsatt kjøtt, som også kan gjøres.

Relaterte produkter

Woksaus Teriyaki
Woksaus Teriyaki

Serveringsklar woksaus, røres inn sammen med nudler til en ferdig rett. Meget praktisk i bruk, som også fungerer ypperlig som marinade og tilsetning i sauser og andre retter. Anbefales særlig som marinade.

Mer info
Kyllingfond
Kyllingfond

Fond av bl.a. kyllingkjøtt, kyllingbein, salvie og sort pepper.

Mer info
Villsoppblanding
Villsoppblanding

Stekt villsoppblanding er et helt nytt produkt som tilfører kategorien antipasta vekst og innovasjon! Passer meget godt i sauser, stuinger, stekt eller servert kaldt i salat. Ypperlig til gratinert sandwich, på pizza eller til vilt, kjøtt, fisk eller kylling som topping og smaksetting.

Mer info