Indonesisk Sweet & Sourwrap

Indonesisk Sweet & Sourwrap


Jasminris tilberedes etter anvisning. Vårløk, sopp og paprika brunes lett i en wok eller panne. Tilsett wokgrønnsaker og wok lett. Rør inn Sweet & Soursaus mot slutten. Hele retten kan også wokes i GN-bakk. Stek da i kombidamper, 160 grader i 5 minutter. Hell av overflødig væske. Fordel så ca 150 gram midt på en chiliwrap. Rull inn litt fra ene enden, brett inn begge kantene, og rull ferdig så formen blir som en vårrull. Plasser rullene i en lav GN-bakk. Drypp Sweet Chilisaus over wraprullene, og strø ost over til slutt. Gratineres i ovn til osten er gyllen, ca 5 minutter. Serveres sammen med Jasminris.



Relaterte produkter

Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Sweet Chili Dip Sauce
Sweet Chili Dip Sauce

Klassisk søt chili saus, en perfekt balanse mellom chili, sukker, hvitløk. Serveres til alle asiatiske retter.

Mer info
Jasminris
Jasminris

Blir dyrket i nordøstdelen av Thailand. Jordsmonnet og været gir risen dens karakteristiske smak. Jasminris kleber ikke og egner seg som tilbehør til alle typer retter, også sterkt krydret mat. (2 poser à 5 kg)

Mer info
Woksaus Sweet&Sour
Woksaus Sweet&Sour

Med den velkjente miksen av det sure og det søte gir denne woksausen den rette sweet&sour-smaken i en håndvending.

Mer info