Indisk tandoorisalat med kylling
Bland Tandoori-paste med youghurt. Skjær kyllingfileten i store, avlange terninger, og mariner dem i youghurtbkandingen i 20-30 minutter. Stekes hurtig i en panne (viktig at youghurten ikke brenner seg), og serveres som topping til salaten. Til salaten blandes alle grønnsakene. En dressing av olje, balsamicoeddik, salt og pepper helles over.
-
Ingrediens
-
0,01kg
Patak's Tandoori Paste
-
0,02kg
Paradiso Semi Dried Tomater
-
0,005l
Ybarra Olivenolje kanne ex virgin
-
0,003l
Il Torrione Balsamico-eddik
-
0,075 kg
Kyllingfilet, kuttet i avlange terninger
-
0,03kg
Grillet paprika
-
10 g
Bladselleri, snittet
-
1 g
Persille, hakket
-
1 g
Mynte, frisk, hakket
-
20 g
Isbergsalat
-
Salt og pepper
-