Indisk tandoorisalat med kylling

Indisk tandoorisalat med kylling


Bland Tandoori-paste med youghurt. Skjær kyllingfileten i store, avlange terninger, og mariner dem i youghurtbkandingen i 20-30 minutter. Stekes hurtig i en panne (viktig at youghurten ikke brenner seg), og serveres som topping til salaten. Til salaten blandes alle grønnsakene. En dressing av olje, balsamicoeddik, salt og pepper helles over.



Relaterte produkter

Tandoori Paste
Tandoori Paste

Unik paste, som garanterer det riktige resultatet. Tandoori er etablert som en av de mest serverte indiske retter, og med denne pastaen ligger hele hemmeligheten i en tilsetning. Leveres i hendig og praktisk plastkrukke.

Mer info
Semi Dried tomater
Semi Dried tomater

Smaker søtere enn soltørket tomat. Blir tørket i ovn istedet for i solen, som gir den søte smaken. Passer til fisk, kjøtt, grønnsaker og salater.

Mer info
Extra virgin olivenolje
Extra virgin olivenolje

Kaldpresset olivenolje, gjerne kalt Extra Virgin olivenolje av Hojiblanca oliven. Egner seg best i marinader og i dressinger da den har en kraftigere smak og lukt av oliven.

Mer info
Balsamicoeddik
Balsamicoeddik

Balsamico vineddik lages av den søte Trebbianodruen, dyrket på åssider rundt Modena.

Mer info
Paprika rød grillet
Paprika rød grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info