Indisk tandoori wrap med kylling og Tikka Masala-saus

Indisk tandoori wrap med kylling og Tikka Masala-saus


Rør ut tandoori paste med litt olivenolje og sitronsaft. Kutt kyllingfilet i avlange biter, ikke for store. Bland kyllingen i marinaden. La stå i 1-2 timer, eller gjerne over natten.  Smør en Mission tortilla med Tikka Masalasaus. Legg på isbergsalat, tomat, løk og tandoorimarinert kylling. Rulles sammen på ønsket måte!

Relaterte produkter

Tandoori Paste
Tandoori Paste

Unik paste, som garanterer det riktige resultatet. Tandoori er etablert som en av de mest serverte indiske retter, og med denne pastaen ligger hele hemmeligheten i en tilsetning. Leveres i hendig og praktisk plastkrukke.

Mer info
Tikka Masala Saus
Tikka Masala Saus

Tikka Masala er den desidert mest populære indiske sausen. Her kommer den korrekte oppskriften med fløte og yoghurt i fra Patak´s som er markedsledende produsent i UK med 80 år erfarenhet som ledende aktør.

Mer info
Extra virgin olivenolje
Extra virgin olivenolje

Kaldpresset olivenolje, gjerne kalt Extra Virgin olivenolje av Hojiblanca oliven. Egner seg best i marinader og i dressinger da den har en kraftigere smak og lukt av oliven.

Mer info