Storkjokken Opskrifter Foodservice Indisk tandoori wrap med kylling og Tikka Masala-saus Rør ut tandoori paste med litt olivenolje og sitronsaft. Kutt kyllingfilet i avlange biter, ikke for store. Bland kyllingen i marinaden. La stå i 1-2 timer, eller gjerne over natten. Smør en Mission tortilla med Tikka Masalasaus. Legg på isbergsalat, tomat, løk og tandoorimarinert kylling. Rulles sammen på ønsket måte! Ingrediens 0,015kg Patak's Tandoori Paste 0,05l Patak's Tikka Masalasaus 0,005l Ybarra Olivenolje kanne ex virgin 5ml Realemon Sitronsaft 1stk Mission Hvetetortilla 30cm 1stk Mission Tortilla hvete, Fullkorn 25 cm 0,1 kg Kyllingfilet 50 g Isbergsalat 25 g Tomat 25 g Løk, kuttet Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr kg Patak's Tandoori Paste 4199261 121551 l Patak's Tikka Masalasaus 2833242 120895 l Ybarra Olivenolje kanne ex virgin 123208 3354 ml Realemon Sitronsaft 4517934 122127 stk Mission Hvetetortilla 30cm stk Mission Tortilla hvete, Fullkorn 25 cm Kyllingfilet Isbergsalat Tomat Løk, kuttet Legg till bestillingsliste Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden