Indisk tandoori wrap med kylling og Sweet Mango Chutney

Indisk tandoori wrap med kylling og Sweet Mango Chutney


Rør ut tandoori paste med litt olivenolje og sitronsaft. Kutt kyllingfilet i avlange biter, ikke for store. Bland kyllingen i marinaden. La stå i 1-2 timer, eller gjerne over natten. Smør en Mission tortilla med Sweet Mango Chutney. Legg på isbergsalat, tomat, løk og tandoorimarinert kylling. Rulles sammen på ønsket måte!

Relaterte produkter

Tandoori Paste
Tandoori Paste

Unik paste, som garanterer det riktige resultatet. Tandoori er etablert som en av de mest serverte indiske retter, og med denne pastaen ligger hele hemmeligheten i en tilsetning. Leveres i hendig og praktisk plastkrukke.

Mer info
Sweet Mango Chutney
Sweet Mango Chutney

Fyldig chutney med mango, krydder og hvitløk i en spennende og søt miks. Obligatorisk tilbehør på det indiske bordet, men også ypperlig som tilsetning i indiske gryteretter.

Mer info
Extra virgin olivenolje
Extra virgin olivenolje

Kaldpresset olivenolje, gjerne kalt Extra Virgin olivenolje av Hojiblanca oliven. Egner seg best i marinader og i dressinger da den har en kraftigere smak og lukt av oliven.

Mer info
ReaLemon
ReaLemon

99,98 % sitronsaft, 0,02 % konserveringsmiddel. Meget praktisk og anvendelig plastflaske på 1 liter. Produktet har blitt en bestselger i Sverige, og er svært praktisk i bruk på kjøkkenet eller i baren.

Mer info