Indisk Kylling Tandoori Masala

Indisk Kylling Tandoori Masala


Mariner kyllingen i tandoori-paste og litt limesaft. Smør nanbrød eller alternativt brød med et tynt lag Tikka Masalasaus. Legg på de øvrige ingredienser.

Relaterte produkter

Tandoori Paste
Tandoori Paste

Unik paste, som garanterer det riktige resultatet. Tandoori er etablert som en av de mest serverte indiske retter, og med denne pastaen ligger hele hemmeligheten i en tilsetning. Leveres i hendig og praktisk plastkrukke.

Mer info
Tikka Masala Saus
Tikka Masala Saus

Tikka Masala er den desidert mest populære indiske sausen. Her kommer den korrekte oppskriften med fløte og yoghurt i fra Patak´s som er markedsledende produsent i UK med 80 år erfarenhet som ledende aktør.

Mer info
Nanbrød
Nanbrød

Små dråpeformede nanbrød. Samme bruksområder som store nanbrød. Prøv også denne varianten som alternativ til hamburgerbrød. Leveres frossen.

Mer info