Hummus-smurt Nanbrød med grillet kyllingbryst, soltørket tomatblanding og pesto (Nr 1 på bildet)

Hummus-smurt Nanbrød med grillet kyllingbryst, soltørket tomatblanding og pesto (Nr 1 på bildet)

Forstek nanbrødet på 180 grader noen få minutter, deles i to på langsiden nesten helt over, som på et pitabrød. Smøres med hummus.  Bland sammen løk, alle tomatypene og pesto. Stek kyllingbrystet. Fyll inn fyllet og server med tilbehør som sauser, chips, olivenolje eller ekstra pålegg.

Relaterte produkter

Nanbrød
Nanbrød

Små dråpeformede nanbrød. Samme bruksområder som store nanbrød. Prøv også denne varianten som alternativ til hamburgerbrød. Leveres frossen.

Mer info
Semi-dried  Cherrytomater
Semi-dried Cherrytomater

Halve cherrytomater dyrket på friland under sydens sol. Plukkingen forgår når tomatene er solmodne, deretter ovnsbakes de i flere timer ved lav temperatur for å bevare smaken av frisk solmoden tomat. I lake med olje, hvitløk og oregano.

Mer info
Hummus ferdig
Hummus ferdig

Hummusen har rent innehold av Tahini, kikerter, olje, hvitløk og spisskummen. Passer meget godt på salater eller sandwich, til brød / chips i en tapasanretning, i sauser, servert kald på salat, på en kjøttrett / fiskerett, eller som topping på kylling. Pakket i praktisk glass med skrulokk.

Mer info