Storkjokken Opskrifter Foodservice Hickory krydret scampi på safranris og ristet paprika saus og guacomole Scampispydene vendes i rikelig med Cajun kryddermiks. Stekes lett i olivenolje. Ris tilberedes som anvist, men erstatt vann med utblandet kyllingfond og miks inn safran. Lag puré av de grillede paprikaen, sammen med litt kyllingfond og koriander til passe konsistens .Varm opp før servering. Anrett risen midt på tallerken, legg guacomolen på risen og plasser spydene oppå guacomolen. Avslutt med sausen rundt risen og en limebåt som pynt. Ingrediens 3g Cajun King Hickory Kryddermiks 0,05kg Paradiso Grillet strimlet paprika 0,08kg Paradiso Scampi Spyd RPDTO 41/55 0,100kg Paradiso Ris Parboiled 0,005l Touch of Taste Kyllingfond 50g Casa California Guacamole Western Style 0,030l Ybarra Olivenolje kanne ex virgin 3g Fersk koriander 0,2g Safran 0,250stk Lime, båter Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr g Cajun King Hickory Kryddermiks kg Paradiso Grillet strimlet paprika 2557122 120420 kg Paradiso Scampi Spyd RPDTO 41/55 kg Paradiso Ris Parboiled 558015 1659 l Touch of Taste Kyllingfond 964676 2239 g Casa California Guacamole Western Style 1159003 4450 l Ybarra Olivenolje kanne ex virgin 123208 3354 g Fersk koriander g Safran stk Lime, båter Legg till bestillingsliste Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden