Hickory krydret scampi på safranris og ristet paprika saus og guacomole

Hickory krydret scampi på safranris og ristet paprika saus og guacomole

Scampispydene vendes i rikelig med Cajun kryddermiks. Stekes lett i olivenolje. Ris tilberedes som anvist, men erstatt vann med utblandet kyllingfond og miks inn safran. Lag puré av de grillede paprikaen, sammen med litt kyllingfond og koriander til passe konsistens .Varm opp før servering. Anrett risen midt på tallerken, legg guacomolen på risen og plasser spydene oppå guacomolen. Avslutt med sausen rundt risen og en limebåt som pynt.

Relaterte produkter

Paprika rød grillet
Paprika rød grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Kyllingfond
Kyllingfond

Fond av bl.a. kyllingkjøtt, kyllingbein, salvie og sort pepper.

Mer info
Guacamole Western
Guacamole Western

Serveringsklar avokadodip laget av Hass avokado tilsatt sitronjuice, chilipepper, løk og krydder. Brukes som tilbehør til en rekke meksikanske retter, og som dip.

Mer info
Extra virgin olivenolje
Extra virgin olivenolje

Kaldpresset olivenolje, gjerne kalt Extra Virgin olivenolje av Hojiblanca oliven. Egner seg best i marinader og i dressinger da den har en kraftigere smak og lukt av oliven.

Mer info