Grønnsakswok med chili- og kokossaus

Grønnsakswok med chili- og kokossaus


Kok risen ferdig etter anvisning. Grønnsaker kuttes i strimler og kaldmikses med den kokte risen. Legges opp i GN-bakk, sammen med kokosnøttmelk, og stekes i kombidamper, 200 grader i 6 minutter. Hell til slutt på Sweet Chilisaus, og avslutt med sesamfrø og ekstra saus etter smak



Relaterte produkter

Jasminris
Jasminris

Blir dyrket i nordøstdelen av Thailand. Jordsmonnet og været gir risen dens karakteristiske smak. Jasminris kleber ikke og egner seg som tilbehør til alle typer retter, også sterkt krydret mat. (2 poser à 5 kg)

Mer info
Kokosmelk
Kokosmelk

Kokosmelk benyttes i asiatisk matlaging som melk og fløte benyttes i Europa. På praktisk 1-liters kartong!

Mer info
Kokosmelk Premium 75%
Kokosmelk Premium 75%

Unik Coconut milk i en liter Tetrapack med hele 75 % kokosekstrakt og 18 % fettinnhold. Meget rund og god smak med perfekte evner for og mikse med andre produkter og kan kokes uten at den separeres.

Mer info
Sweet Chili Dip Sauce
Sweet Chili Dip Sauce

Klassisk søt chili saus, en perfekt balanse mellom chili, sukker, hvitløk. Serveres til alle asiatiske retter.

Mer info