Grønnsaksmiks Bollywood style
Fres løk, og hvitløk i oljen. Tilsett gulrot og potet, sammen med Curry Paste og sitronsaft. Hell på litt vann, og kok det hele i ca 20 minutter. Tilsett blomkål, semi dried tomater og brokkoli, og kok lett noen minutter til, til alt er ferdig. Smak til med kyllingfond og koriander.
Tips: Kan serveres som en enkeltstående vegetarrett, eller som tilbehør til tandorriretter eller andre retter, med kylling, lam, sjømat eller grønnsaker.
-
Ingrediens
-
0,01kg
Patak's Curry Paste Mild
-
0,002l
Touch of Taste Kyllingfond
-
0,001l
Ybarra Olivenolje kanne
-
0,015kg
Paradiso Semi Dried Tomater
-
10ml
Realemon Sitronsaft
-
3 g
Hvitløk, hakket
-
30 g
Løk, strimlet
-
20 g
Gulrot, strimlet
-
20 g
Poteter, skiver
-
0,1 dl
Vann
-
20 g
Blomkål, kuttet
-
20 g
Brokkoli, kuttet
-
3 g
Koriander
-