Grønn karrysuppe med scampi og kokos
Sauter sjalottløk, hvitløk, epleterninger og sitrongress i oljen i noen minutter uten at grønnsakene blir brune. Tilsett karry-paste, vann, hønsebuljong, kokosmelk og limeblader. La suppen koke ved svak varme i 10 minutter. Tilsett fløte, og kok 10 minutter til. Tilsett rekene, og la suppen koke opp på nytt før servering. Pyntes med hakket dill eller frisk koriander.
-
Ingrediens
-
0,002l
Olivenolje
-
1g
Hakket Lemongrass
-
5g
Blue Dragon Green Curry Paste
-
0,002l
Touch of Taste Kyllingfond
-
0,03l
Blue Dragon Kokosmelk
-
0,03kg
Black Tiger Scampispyd RPDTO 41/55
-
10 g
Sjalottløk i terninger
-
2 g
Hvitløk, hakket
-
14 g
Eple, skrellet, i terninger
-
0,8 dl
Vann
-
0,6 stk
Limeblader
-
0,3 dl
Kremfløte
-