Grønn karrysuppe med scampi og kokos

Grønn karrysuppe med scampi og kokos


Sauter sjalottløk, hvitløk, epleterninger og sitrongress i oljen i noen minutter uten at grønnsakene blir brune. Tilsett karry-paste, vann, hønsebuljong, kokosmelk og limeblader. La suppen koke ved svak varme i 10 minutter. Tilsett fløte, og kok 10 minutter til. Tilsett rekene, og la suppen koke opp på nytt før servering. Pyntes med hakket dill eller frisk koriander.

Relaterte produkter

Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Kyllingfond
Kyllingfond

Fond av bl.a. kyllingkjøtt, kyllingbein, salvie og sort pepper.

Mer info
Kokosmelk
Kokosmelk

Kokosmelk benyttes i asiatisk matlaging som melk og fløte benyttes i Europa. På praktisk 1-liters kartong!

Mer info