Grillet paprika på seng av fersk mozzarella, spekeskinke og tapanderull

Grillet paprika på seng av fersk mozzarella, spekeskinke og tapanderull

Skær opp mozzarellaosten i skiver og legg midt på tallerken. Plasser den grillede, strimlede paprikaen pent midt på mozzarellaskivene. Lag en rose av spekskinken og plasser "kl 9". Kjør oliven sammen med halvparten av olivenoljen i en food prosessor til tapanande. Spred ut tapanaden på torillaen, plasser de semitørkede gule tomaten og salaten på en "strek" midt over tortillalen fra "kl 9" til "kl 3" og rull den sammen. Rull inn i plastikk og la den hvile 1-2 timer. Skjær den deretter opp i passe biter som settes "kl 3" på tallerken ved servering. Pyntes med litt salatblader. Drypp resten av olivenoljen over mozzarellaosten og skinken, sammen med litt salt og pepper. 

Tips: Om du vil bytte ut mozzarellaosten mot hvit, lagret geitost eller Manchego er det er utmerket valg!

Relaterte produkter

Paprika Rød Grillet
Paprika Rød Grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Oliven Grillet Grønn
Oliven Grillet Grønn

Grønne store Halkidike oliven u.stein grilles og legges i lake sammen med krydder- og pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Kalamataoliven  u/sten
Kalamataoliven u/sten

Håndplukkede Kalamataoliven u/sten fra Hellas, saftig og karismatisk smak. Fargen er brun med hint av lilla.

Mer info
Extra virgin olivenolje
Extra virgin olivenolje

Kaldpresset olivenolje, gjerne kalt Extra Virgin olivenolje av Hojiblanca oliven. Egner seg best i marinader og i dressinger da den har en kraftigere smak og lukt av oliven.

Mer info