Grillet paprika bruchette med geitostkrem, olivenolje og spekeskinke

Grillet paprika bruchette med geitostkrem, olivenolje og spekeskinke

Skjær brødet etter eget ønske. Legg på rist og drypp over litt olivenolje. Ristes i ovn, på grill eller i salamander til brødet har fin farge og er sprø i kosnistensen. I en foodprosessor, miks olivenolje sammen med geitosten til den er en fin og kremet i konsistensen. Forme et egg av osten med hjelp av 2 spiseskjeer. Anretning: Rull en skive spkeskinke og plassere på brushettaen, plassere et "egg" av ostkremen oppå og avslutte med den grille parikaen, rullet som en rose. Pynte med urter og drypp over litt mer olivenolje.

Relaterte produkter

Kritsa Extra Virgin Olivenolje
Kritsa Extra Virgin Olivenolje

Dyrket og produsert at Kritsa Co-operativ, i et av Hellas eldste olivenområder på oliven sorten Koroneki. Presset innen 3 timer etter innhøsting av oliven. Nummererte flasker/kanner. Må smakes!! • ”Verdens” beste olivenolje (Gullmedalje Mario Solinas 08 IOC Quality award) • 2009 Gresk olivenoljekonkurranse: ”the Art of Olive oil” 2 premie beste emballasje

Mer info
Paprika rød grillet
Paprika rød grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info