Grillet laks med urteris, Tobacco-Tabasco onions og Salsa Verde

Grillet laks med urteris, Tobacco-Tabasco onions og Salsa Verde

  1. Mariner løken i TABASCO® i 2 timer. Sil av Tabascoen, vendes i mel. Friteres. Tabasco-marinaden kan brukes flere ganger.
  2. Ris og quinoa kokes i rikelig med vann i 11 minutter
  3. Stek laksen etter ønske
  4. Legg opp som vist på bildet, ris- og quinoamiksen toppes med Tobacco-Tabasco. Laksen toppes med guacamole, sriracha og salsa verde.
  5. Pynt med friske urter

Relaterte produkter

TABASCO®  Sauce 355 ml
TABASCO® Sauce 355 ml

En klassisk smaksetter brukes til pizza, wok, omeletter, supper, kjøtt- og fiskeretter og mye mer. En uunnværlig kryddersaus. Styrke på scovilleskalaen: 2500 til 5000.

Mer info
Basmatiris
Basmatiris

Risen vokser i dalene ved Himalaya i India. Risen kjennetegnes ved at kornene er lange og tynne, og den kleber ikke ved koking. Basmatiris brukes først og fremst til asiatisk mat, men egner seg vel så bra til europeisk mat. 10 kg ris gir 27 kg serveringsklar ris. (2 poser à 5 kg)

Mer info
Quinoa Gourmand
Quinoa Gourmand

Lekker miks av det sør-amerikanske kornet Quinoa og Bulgur fra Midt-Østen. Ernæringsrikt produkt med lett søtlig smak. Passer utmerket sammen med kylling, lam, okse og fet fisk. Spennende element i salatbaren; naturell med olivenolje og havsalt, eller mikset med pinjekjerner og tranebær. Tilberedning: 12 minutter.

Mer info
Srirachasaus
Srirachasaus

Go-Tan Sriracha Sauce er utrolig balansert i smaken av chili og har en meget fin fyldig konsistens. Helt rå som topping på alt fra burgere til supper og salater, men i asiatisk og meksikansk mat er den «outstanding»!

Mer info