Grillet laks med søtpotetrullade, pesto og Ajvar

Grillet laks med søtpotetrullade, pesto og Ajvar

  1. Bak søtpotetene i ovnen, 40 minutter på 180 grader. La hvile 10 minutter, og skrell. Rulles inn i tortilla. Stek i ovn 15 minutter like før servering, skjær opp som vist på bildet.

  2. Laks stekes i panne eller ovn etter ønske.

  3. Pynt med pesto, olivenolje, soltørket paprika og Ajvar som vist på bildet 

 

Relaterte produkter

Pesto Genovese
Pesto Genovese

42 % ren fersk basilikum mikses med Romano ost, Parmagiano reggiano ost, olje og litt hvitløk. Deretter tilberedes det til en glatt tykk Pesto Genovese, som kan brukes som den er eller som smakssetter. Den pakkes deretter umiddelbart på praktiske 1 kg glass.

Mer info
Ajvar Puré
Ajvar Puré

Paradis Ajvar en sunn og frisk type relish laget på ristede solmodne paprikaer og aubergine som tilberedes til pureét sammen med solsikke olje og hvitløk. Utspring fra de Makedonske kjøkken.

Mer info
Soltørket Paprika strimlet
Soltørket Paprika strimlet

Soltørket paprika er tynne strimler av røde Capia paprika som er tørket under solen i Tyrkia. Produktet inneholder ca 10% vann og er svært smakfull. Den er marinert i olje med litt eddik og sitron.

Mer info