Green Jalfrezi
Basmatiris tilberedes etter anvisning på forpakningen, men kokes i utblandet kyllingbuljong istedenfor vann. Poteter deles i fire deler, og kokes ferdig i dampovn til de er ferdig. Mikses med Artisjokkbåter, grillet paprika og blomkål. Fres den hakkede løken. slå deretter over Jalfrezie-saus og kokosmelk. Legg opp i grønnsakene, la småkoke under lokk i noen minutter. Sped eventuelt ut med mer kokosmelk om du syns det er for hot. Smaksett med limesaft, salt og pepper, toppes med frisk koriander. Serveres sammen med Basmatiris, raita, mango chutney, papadums og nanbrød!
-
Ingrediens
-
0,1l
Jalfrezi Saus, 2x2,2 ltr, Pataks
-
0,03l
Coconut milk 75% 12x1 ltr Go-Tan
-
0,010l
Limejuice ReaLime
-
0,05kg
Basmati Ris 2x5kg Paradiso
-
0,004l
Kyllingfond Touch of T. 6x1 liter
-
0,03kg
Patak's Sweet Mango Chutney
-
65g
Nanbrød 100x65g Mission
-
0,04kg
Artisjokk antipasta 6x1kg Paradiso
-
0,04kg
Grillet rød paprika skivet 6x1kg Paradiso
-
0,03g
Blomkålhoder
-
0,03kg
Poteter
-
0,03kg
Løk, hakket
-
2g
Koriander, fersk
-