Gourmet burger chipotle med Secret Sauce

Secret Sauce: Mikse majones, dijonsennep og vårløk. Burger: Grovkvernet oksekjøtt blandes godt med rikelig med TABASCO® Chipotle Sauce (denne er ikke så sterk som vanlig TABASCO®). Lag burgere, stekes i panne, ikke for lenge, benytt relativt høy varme. Hamburgerbrødet forvarmes. Smør ut Secret Sauce på det nederste brødet. Legg på grønn salat, tomatskiver og rødløk, før burgeren. Toppe med litt ekstra TABASCO® Chipotle oppå burgeren. Ha Heinz Økologisk ketchup i lokket av hamburgerbrødet, før det legges oppå. Legg opp en skål med Barbequesaus og friterte Salomon løkringer ved siden av burgeren før servering! Ufritert chips friteres ferdig og serveres med en gang.

Relaterte produkter

TABASCO® Chipotle Sauce
TABASCO® Chipotle Sauce

Unik kombinasjon av røyksmak og styrke. Chipotle er en metode for røyking med opprinnelse fra meksikanske sivilisasjoner før aztekerne. Røde jalapeñopepper røykes med bruk av ved fra pecantre. Gir en mild, behagelig røyksmak som skiller seg fra den mer kjente hickory-røyksmaken. Passer ekstra godt til alt kjøtt, gjerne grillmat som marinade eller topping. Styrke på scovilleskalaen: 2000-2500.

Mer info
Dijon Sennep
Dijon Sennep

Ekte fransk Dijonsennep. I praktisk 1 kg plastspann, fyller alle dine behov på kjøkkenet.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Tomatketchup Økologisk
Tomatketchup Økologisk

Råvarene i vår økologiske ketchup er dyrket helt uten kunstgjødsel og plantevernmidler. Altså så naturlig som det kan bli, og med en rund og litt midlere smak. Her får du den i en praktisk plastflaske!

Mer info
Tomatketchup Gourmet Porsjon
Tomatketchup Gourmet Porsjon

Heinz Ketchup i porsjonsglass med skrulokk. Utmerket til all type privat og bedriftsrelatert catering, til hoteller i minbaren og roomservice, og i ferdig pakkede sandwich og tapasrelaterte produkter som passer til å dyppe i ketchup.

Mer info
BBQ Sauce
BBQ Sauce

Heinz klassiske BBQ Sauce gir den perfekte grillsmaken til måltidet som balanserer søtt og syrlig. Serveres som dip, saus eller som ingrediens i marinader og sauser.

Mer info
Ølmarinerte Løkringer
Ølmarinerte Løkringer

Tykke fine løkringer med 9 % øl i paneringen, hel løk og meget god smak. Passer best i frityren men kan stekes i ovn også.

Mer info
Tortillstrips Ufrittert
Tortillstrips Ufrittert

Forkuttet Maistortilla i rektangulære biter for fersk produksjon av Tortillachips. Delikat og tynn. Kan serveres varme rett fra frityr eller oppbevares i varmeovn.

Mer info
Sweet Potato Fries
Sweet Potato Fries

Premium pommes frites laget av søt-potet. Serveres i 100g porsjoner. Attraktive lange fries med god fyldig og søtaktig smak. Det viktigste er det første og siste du spiser på din burgertallerken. Gir en premium burgeropplevelse.

Mer info
Stealth Fries Skin-on
Stealth Fries Skin-on

9x9mm. Slår konkurrentene på alle parameter; 6x180 gr porsjon per kg mot 5 porsjoner per kg. Vekttap i frityren 20-22% mot 30-40 %. Inneholder kun lange hele fries, noe som gir ytterligere minst 10 % fordel ved opplegging. Holder seg lenger sprø. Gul og attraktiv farge med intensiv smak av fritert potet. Klar på 3-4 minutter. Gir en premium burgeropplevelse.

Mer info
Sweet Potoato Criss Cut
Sweet Potoato Criss Cut

Sweet potato markedet vokser raskt. CrissCut varianten er en høvlet chips som er frityrstekt med Lamb Weston sin unike patenterte coating. Utmerket som snacks, forrett, tapas eller som tilbehør. Et produkt som holder seg sprøtt dobbelt så lenge som alle konkurrerende fries-produkter.

Mer info
Sweet Potato Shoestring Fries
Sweet Potato Shoestring Fries

Sweet potato-markedet vokser raskt i alle segmenter. Shoestring-varianten er kuttet 6x6mm og frityrstekt med Lamb Weston sin unike patenterte coating. Du har aldri smakt "strips" som dette! Et produkt som holder seg sprøtt dobbelt så lenge som alle konkurrerende fries-produkter.

Mer info