Gourmet burger chipotle med Secret Sauce

Secret Sauce: Mikse majones, dijonsennep og vårløk. Burger: Grovkvernet oksekjøtt blandes godt med rikelig med TABASCO® Chipotle Sauce (denne er ikke så sterk som vanlig TABASCO®). Lag burgere, stekes i panne, ikke for lenge, benytt relativt høy varme. Hamburgerbrødet forvarmes. Smør ut Secret Sauce på det nederste brødet. Legg på grønn salat, tomatskiver og rødløk, før burgeren. Toppe med litt ekstra TABASCO® Chipotle oppå burgeren. Ha Heinz Økologisk ketchup i lokket av hamburgerbrødet, før det legges oppå. Legg opp en skål med Barbequesaus og friterte Salomon løkringer ved siden av burgeren før servering! Ufritert chips friteres ferdig og serveres med en gang.

Relaterte produkter

TABASCO® Chipotle Sauce
TABASCO® Chipotle Sauce

Unik kombinasjon av røyksmak og styrke. Chipotle er en metode for røyking med opprinnelse fra meksikanske sivilisasjoner før aztekerne. Røde jalapeñopepper røykes med bruk av ved fra pecantre. Gir en mild, behagelig røyksmak som skiller seg fra den mer kjente hickory-røyksmaken. Passer ekstra godt til alt kjøtt, gjerne grillmat som marinade eller topping. Styrke på scovilleskalaen: 2000-2500.

Mer info
Dijon Sennep
Dijon Sennep

Ekte Fransk Dijonsennep

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Økologisk tomatketchup
Økologisk tomatketchup

Rund, mild og rik på smak. Bortskjemte Heinz-tomater har vokst opp i trygge omgivelser på Heinz´ tomatplantasje i Portugal, og resultatet er en naturlig bortskjemt ketchup med en klar, naturlig rødfarge av antioksidanten lycopen.

Mer info
Tomatketchup Porsjon Gourmet
Tomatketchup Porsjon Gourmet

Heinz Ketchup i porsjonsglass med skrulokk. Utmerket til all type privat og bedriftsrelatert catering, til hoteller i minbaren og roomservice, og i ferdig pakkede sandwich og tapasrelaterte produkter som passer til å dyppe i ketchup.

Mer info
BBQ Sauce
BBQ Sauce

Heinz klassiske BBQ Sauce gir den perfekte grillsmaken til måltidet som balanserer søtt og syrlig. Serveres som dip, saus eller som ingrediens i marinader og sauser.

Mer info
Løkringer, ølmarinerte
Løkringer, ølmarinerte

Tykke fine løkringer med 9 % øl i paneringen, hel løk og meget god smak. Passer best i frityren men kan stekes i ovn også.

Mer info
Mild Sweet pepper
Mild Sweet pepper

Mild Whole Sweet Piquante Peppers

Mer info
Grillet Vegetarburger
Grillet Vegetarburger

Grillet vegetarburger fra Salomon er den første i Norge laget på hveteprotein og uten tilsatt soya. Vegetarburgeren er for-grillet og er visuelt attraktiv - i tillegg til den gode smaken og fine konsistensen som er like saftig som en vanlig burger.

Mer info
Tortillastrips ufritt
Tortillastrips ufritt

Forkuttet Maistortilla i rektangulære biter for fersk produksjon av Tortillachips. Delikat og tynn. Kan serveres varme rett fra frityr eller oppbevares i varmeovn.

Mer info
Stealth Fries skin-on
Stealth Fries skin-on

9x9mm. Slår konkurrentene på alle parameter; 6x180 gr porsjon per kg mot 5 porsjoner per kg. Vekttap i frityren 20-22% mot 30-40 %. Inneholder kun lange hele fries, noe som gir ytterligere minst 10 % fordel ved opplegging. Holder seg lenger sprø. Gul og attraktiv farge med intensiv smak av fritert potet. Klar på 3-4 minutter. Gir en premium burgeropplevelse.

Mer info
Sweet Potato CrissCut
Sweet Potato CrissCut

Sweet potato markedet vokser raskt. CrissCut varianten er en høvlet chips som er frityrstekt med Lamb Weston sin unike patenterte coating. Utmerket som snacks, forrett, tapas eller som tilbehør. Et produkt som holder seg sprøtt dobbelt så lenge som alle konkurrerende fries-produkter.

Mer info
Sweet Potato Shoestring fries
Sweet Potato Shoestring fries

Sweet potato-markedet vokser raskt i alle segmenter. Shoestring-varianten er kuttet 6x6mm og frityrstekt med Lamb Weston sin unike patenterte coating. Du har aldri smakt "strips" som dette! Et produkt som holder seg sprøtt dobbelt så lenge som alle konkurrerende fries-produkter.

Mer info