Gigante fylt med asparges og fersk ricotta, servert med pesto og fersk asparges

Gigante fylt med asparges og fersk ricotta, servert med pesto og fersk asparges

Forkok Giganten. Asparges skrelles og blancheres. Varmes opp i kokende vann sammen med aspargesen. Miks pastaen med pesto og parmesan, og litt salt. Legg Giganten pent på en tallerken. Toppes med asparges og strimler av den soltørkede tomaten. Avslutt med litt mer pesto, parmesan, salt og sort pepper, og gjerne en urtekvast.

Relaterte produkter

Basilikumpesto
Basilikumpesto

Fersklaget basilikumpesto med basilikum fra Liguria, pestoens hjemmeby. Meget unik smak ettersom basilikumen har ytterst kraftig smak. Parmesanost, Pecorino (ost), pinjenøtter og Extra Virgin olivenolje. Helt uten tilsetningsstoffer (leveres frossen).

Mer info
Soltørktomat striml
Soltørktomat striml

Naturlig soltørkede, strimlede tomater. Oljen er smakt til med en touch av hvitløk & urter. Enkel å bruke som topping uten tidkrevende hakking. Salatbuffetens mest ønskede tilskudd.

Mer info