Storkjokken Opskrifter Foodservice Garganellisalat Garganelli varmes etter anvisning. Rør pesto sammen med pastaen. Bland sammen ruccola, tomater, oliven og krutonger. Rør salaten sammen med pesto og pasta. Toppes med olivenolje, og revet parmesan. Bildet viser en variant med purre, skinke, rødløk og parmasan. Garganelli passer ypperlig i en rekke type friske salater! Ingrediens 0,08kg Laboratorio Tortellini Pasta kokt Garaganelli, Pastasi 0,005kg Laboratorio Tortellini Basilikumpesto 0,02kg Paradiso Semi Dried Tomater 0,05kg Paradiso Grønne, grillede oliven uten sten 0,05kg Oliven Kalamate økologiske 10g Tipiak Krutonger Hvitløk 0,005l Ybarra Olivenolje kanne ex virgin 10g Ruccolasalat 5g Parmesanost, revet Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr kg Laboratorio Tortellini Pasta kokt Garaganelli, Pastasi 1354661 3733 kg Laboratorio Tortellini Basilikumpesto kg Paradiso Semi Dried Tomater 1192525 8570 kg Paradiso Grønne, grillede oliven uten sten 2557114 120419 kg Oliven Kalamate økologiske 2929560 121092 g Tipiak Krutonger Hvitløk 1034537 1175 l Ybarra Olivenolje kanne ex virgin 123208 3354 g Ruccolasalat g Parmesanost, revet Legg till bestillingsliste Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden