Garganellisalat

Garganellisalat


Garganelli varmes etter anvisning. Rør pesto sammen med pastaen. Bland sammen ruccola, tomater, oliven og krutonger. Rør salaten sammen med pesto og pasta. Toppes med olivenolje, og revet parmesan. Bildet viser en variant med purre, skinke, rødløk og parmasan. Garganelli passer ypperlig i en rekke type friske salater!



Relaterte produkter

Pasta Kokt Garganelli
Pasta Kokt Garganelli

Det mest ettertraktede og eksklusive pastarøret som finnes i Italia. Ferdig kokt og dypfrosset. Samme høye kvalitet, men klar til å brukes rett i sausen eller i kalde pastaretter og salater.

Mer info
Semi Dried Tomater
Semi Dried Tomater

Smaker søtere enn soltørket tomat. Blir tørket i ovn istedet for i solen, som gir den søte smaken. Passer til fisk, kjøtt, grønnsaker og salater.

Mer info
Oliven Grillet Grønn
Oliven Grillet Grønn

Grønne store Halkidike oliven u.stein grilles og legges i lake sammen med krydder- og pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Kalamataoliven Øko u/sten
Kalamataoliven Øko u/sten

Økologiske Kalamataoliven er attraktive både visuelt og smaksmessig. Fet deilig smak og passe myk konsistens, som er forventet av et premium olivenprodukt.

Mer info
Extra virgin olivenolje
Extra virgin olivenolje

Kaldpresset olivenolje, gjerne kalt Extra Virgin olivenolje av Hojiblanca oliven. Egner seg best i marinader og i dressinger da den har en kraftigere smak og lukt av oliven.

Mer info