Garganelli Romagnola servert med tomater, tørket skinke, Tagiascca oliven og lagret Riccotta ost

Garganelli Romagnola servert med tomater, tørket skinke, Tagiascca oliven og lagret Riccotta ost

Garganelli: Kok opp rikelig med vann med salt (det skal storm koke). Skinke og tomater stekes i noen minnutter i stekpannen. Ved servering: Kok den frosne pastaen i ca 1-2 minutter. Samtidig: Ha smør og fløte i teflonstekepannen som du har den ferdig stekte skinken og tomatene i.
La smør og fløte smelte sammen sakte - ikke ha for høy varme. Tilsett den nykokte pastaen i stekepannen, rør rundt slik at pastaen blir dekket av den kremete smørsausen. Rør litt mer, tilsett Taggiasca salt og pepper og legg deretter på tallerken. Topp med den grovt revne osten. Prego!

Relaterte produkter

Pasta Kokt Garganelli
Pasta Kokt Garganelli

Det mest ettertraktede og eksklusive pastarøret som finnes i Italia. Ferdig kokt og dypfrosset. Samme høye kvalitet, men klar til å brukes rett i sausen eller i kalde pastaretter og salater.

Mer info
Semi-dried  Cherrytomater
Semi-dried Cherrytomater

Halve cherrytomater dyrket på friland under sydens sol. Plukkingen forgår når tomatene er solmodne, deretter ovnsbakes de i flere timer ved lav temperatur for å bevare smaken av frisk solmoden tomat. I lake med olje, hvitløk og oregano.

Mer info
Oliven Taggiasca u/sten
Oliven Taggiasca u/sten

Taggiaasca er den offisielle Liguria-oliven. Liten av størrelse, aromatisk og delikat smak. Taggiasca-oliven har en historie helt tilbake til 1400-tallet, da munker fra Benedictine tok med seg oliventrær til Luguria. Trærne kom egentlig fra Argentina, fra munker i St Colombia-ordenen!

Mer info