Garganelli med scampi eller tunfisk

Garganelli med scampi eller tunfisk


Varm olje i panne eller kjele. Ha i løk og hvitløk, la surre i 2-3 minutter til løken er myk og gylden. Tilsett de hakkede tomatene og kok opp. Ha i hvitvin, la det hele småkoke 1-2 minutter. Rør i oliven og oregano, og smak til med salt og pepper. La småkoke under lokk i 20-25 minutter. Eventuelt i konveksjonsovn. Dersom tunfisk benyttes, helles oljen av. Hakkes. Tunfisk eller scampi has i de 2-3 siste minuttene av koketiden. Etter koketiden tilsettes kyllingfond og basilikumpesto. Smak til med krydder. Garganellien varmes i lettsaltet vann. La vannet renne av, og vend pastaen i sausen. Toppes til slutt med parmesan og oreganokvister.Relaterte produkter

Pasta Kokt Garganelli
Pasta Kokt Garganelli

Det mest ettertraktede og eksklusive pastarøret som finnes i Italia. Ferdig kokt og dypfrosset. Samme høye kvalitet, men klar til å brukes rett i sausen eller i kalde pastaretter og salater.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Ternede Tomater
Ternede Tomater

Tomatene er «fresh pack», dvs at det ikke tar mer enn 24 timer fra høsting til pakking. Terningene er 9x9 mm og innholdet av tomater i boksen er mellom 65-75%. Smaken er søt og konsistensen al dente med god tyggemotstand. Denne varen erstatter Heinz Diced Tomatoes, EPD nr: 956573

Mer info
Kyllingfond
Kyllingfond

Fond av bl.a. kyllingkjøtt, kyllingbein, salvie og sort pepper.

Mer info
Basilikumpesto
Basilikumpesto

Fersklaget basilikumpesto med basilikum fra Liguria, pestoens hjemmeby. Meget unik smak ettersom basilikumen har ytterst kraftig smak. Parmesanost, Pecorino (ost), pinjenøtter og Extra Virgin olivenolje. Helt uten tilsetningsstoffer (leveres frossen).

Mer info
Oliven Taggiasca u/sten
Oliven Taggiasca u/sten

Taggiaasca er den offisielle Liguria-oliven. Liten av størrelse, aromatisk og delikat smak. Taggiasca-oliven har en historie helt tilbake til 1400-tallet, da munker fra Benedictine tok med seg oliventrær til Luguria. Trærne kom egentlig fra Argentina, fra munker i St Colombia-ordenen!

Mer info