Garganelli med scampi eller tunfisk
Varm olje i panne eller kjele. Ha i løk og hvitløk, la surre i 2-3 minutter til løken er myk og gylden. Tilsett de hakkede tomatene og kok opp. Ha i hvitvin, la det hele småkoke 1-2 minutter. Rør i oliven og oregano, og smak til med salt og pepper. La småkoke under lokk i 20-25 minutter. Eventuelt i konveksjonsovn. Dersom tunfisk benyttes, helles oljen av. Hakkes. Tunfisk eller scampi has i de 2-3 siste minuttene av koketiden. Etter koketiden tilsettes kyllingfond og basilikumpesto. Smak til med krydder. Garganellien varmes i lettsaltet vann. La vannet renne av, og vend pastaen i sausen. Toppes til slutt med parmesan og oreganokvister.
-
Ingrediens
-
0,1kg
Laboratorio Tortellini Pasta kokt Garaganelli, Pastasi
-
0,001l
Ybarra Olivenolje kanne
-
0,1kg
Heinz Diced Tomatoes
-
0,002l
Touch of Taste Kyllingfond
-
0,015kg
Laboratorio Tortellini Basilikumpesto
-
0,030kg
Oliven Taggiasca
-
0,08kg
Black Tiger Scampispyd RPDTO 41/55
-
0,08 kg
Hermetisk tunfisk i olje
-
0,5 stk
Løk, finhakket
-
0,5 fedd
Hvitløk, hakket
-
0,1 dl
Hvitvin
-
Salt & Pepper
-
Oragano
-
Parmesanost, revet
-