Fylt Ravioli/Tortellini med tomat, ruccola, stekt sopp og basilikumpesto

Fylt Ravioli/Tortellini med tomat, ruccola, stekt sopp og basilikumpesto


Pastaen kokes ferdig. Soppen kuttes og stekes i panne. Pastaen mikses med Villsoppblanding, fersk tomat, ruccola, pesto, parmesan og litt salt. Legges opp i Gastronorm. Avslutt med ekstra basilikumpesto, parmesanost og persille eller basilikum til pynt.

Anbefales til:
Paradiso Salatbuffet



Relaterte produkter

Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Ravioli m riccottaost
Ravioli m riccottaost

Stor pastapute, firkantet. Stor og fin ravioli fylt med råvarer fra et opprinnelsebestemt område i Bologna. D.O.P.-sertifisert produkt. Rask og praktisk tilberedning for en elegant og imponerende servering.

Mer info
Tort m parmaskinke
Tort m parmaskinke

Pastaring, liten. Navnet taler sitt eget språk. Parmaskinke fra Modena med råstoff fra et opprinnelsesbestemt område, såkalt D.O.P.-sertifiserte produkter.

Mer info
Tortelini Riccota/Spinat
Tortelini Riccota/Spinat

Pastaring. Stor og fin tortellini fylt med råvarer fra et opprinnelsebestemt område i Bologna. D.O.P.-sertifisert produkt. Barnemenyens mest populære matrett!

Mer info
Villsoppblanding
Villsoppblanding

Stekt villsoppblanding er et helt nytt produkt som tilfører kategorien antipasta vekst og innovasjon! Passer meget godt i sauser, stuinger, stekt eller servert kaldt i salat. Ypperlig til gratinert sandwich, på pizza eller til vilt, kjøtt, fisk eller kylling som topping og smaksetting.

Mer info