Fylt Ravioli/Tortellini med tomat, ruccola, stekt sopp og basilikumpesto

Fylt Ravioli/Tortellini med tomat, ruccola, stekt sopp og basilikumpesto


Pastaen kokes ferdig. Soppen kuttes og stekes i panne. Pastaen mikses med Villsoppblanding, fersk tomat, ruccola, pesto, parmesan og litt salt. Legges opp i Gastronorm. Avslutt med ekstra basilikumpesto, parmesanost og persille eller basilikum til pynt.

Anbefales til:
Paradiso Salatbuffet



Relaterte produkter

Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Ravioli m riccottaost
Ravioli m riccottaost

Stor pastapute, firkantet. Stor og fin ravioli fylt med råvarer fra et opprinnelsebestemt område i Bologna. D.O.P.-sertifisert produkt. Rask og praktisk tilberedning for en elegant og imponerende servering.

Mer info
Tort m parmaskinke
Tort m parmaskinke

Pastaring, liten. Navnet taler sitt eget språk. Parmaskinke fra Modena med råstoff fra et opprinnelsesbestemt område, såkalt D.O.P.-sertifiserte produkter.

Mer info
Tort m riccota/spinat
Tort m riccota/spinat

Pastaring. Stor og fin tortellini fylt med råvarer fra et opprinnelsebestemt område i Bologna. D.O.P.-sertifisert produkt. Barnemenyens mest populære matrett!

Mer info
Basilikumpesto
Basilikumpesto

Fersklaget basilikumpesto med basilikum fra Liguria, pestoens hjemmeby. Meget unik smak ettersom basilikumen har ytterst kraftig smak. Parmesanost, Pecorino (ost), pinjenøtter og Extra Virgin olivenolje. Helt uten tilsetningsstoffer (leveres frossen).

Mer info
Villsopp blanding
Villsopp blanding

Stekt villsoppblanding er et helt nytt produkt som tilfører kategorien antipasta vekst og innovasjon! Passer meget godt i sauser, stuinger, stekt eller servert kaldt i salat. Ypperlig til gratinert sandwich, på pizza eller til vilt, kjøtt, fisk eller kylling som topping og smaksetting.

Mer info