Fylt ravioli eller tortellini med kremet tomatsaus, kikerter, oliven og fersk spinat

Fylt ravioli eller tortellini med kremet tomatsaus, kikerter, oliven og fersk spinat


Tomat kuttes, og marineres i olivenolje og balsamico vineddik. Kok pastaen. Lag kremsaus: Bland melk, fløte, kyllingfond og pesto. Miks pastaen med kremsaus, tomat i marinade, spinat, pesto, parmesan og litt salt. Blandes i gastronorm. Avslutt med ekstra pesto, parmesan og persille til pynt. Server gjerne med bacon som topping.



Relaterte produkter

Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Balsamicoeddik
Balsamicoeddik

Balsamico vineddik lages av den søte Trebbianodruen, dyrket på åssider rundt Modena.

Mer info
Ravioli m riccottaost
Ravioli m riccottaost

Stor pastapute, firkantet. Stor og fin ravioli fylt med råvarer fra et opprinnelsebestemt område i Bologna. D.O.P.-sertifisert produkt. Rask og praktisk tilberedning for en elegant og imponerende servering.

Mer info
Tortelini Riccota/Spinat
Tortelini Riccota/Spinat

Pastaring. Stor og fin tortellini fylt med råvarer fra et opprinnelsebestemt område i Bologna. D.O.P.-sertifisert produkt. Barnemenyens mest populære matrett!

Mer info
Kyllingfond
Kyllingfond

Fond av bl.a. kyllingkjøtt, kyllingbein, salvie og sort pepper.

Mer info
Oliven Taggiasca u/sten
Oliven Taggiasca u/sten

Taggiaasca er den offisielle Liguria-oliven. Liten av størrelse, aromatisk og delikat smak. Taggiasca-oliven har en historie helt tilbake til 1400-tallet, da munker fra Benedictine tok med seg oliventrær til Luguria. Trærne kom egentlig fra Argentina, fra munker i St Colombia-ordenen!

Mer info
Cherrytomat Semidried
Cherrytomat Semidried

Passer fint inn på mange steder i gastronomien som salat, pizza, til pasta eller antipasta. Passer utmerket til kjøtt og fisk. En semitørket tomat er bakt i ovn til det er ca 60% vann igjen og deretter frosset. Ved pakking helles det på olje og krydder som deretter blitt pasteurisert i posen for og beholde smaken av søt tomat.

Mer info