Fylt panzerotti med steinsopp og kylling (Lazanka Pasta)

Fylt panzerotti med steinsopp og kylling (Lazanka Pasta)


Damp hakket løk og revne gulrøtter i olivenolje i en stor teflonpanne eller kjele. Tilsett kyllingtacokjøttet og la det surre til det er gjennomvamt. Ha tomatene i og smak til med krydder og urter. Kok retten ved svak varme i ca. 15 min. Rør om av og til. Villsoppblanding dampes i olivenolje ca 2 min. Tilsett salt og litt sitronsaft. Ha dem deretter sammen med kjøttet. Kok Panzarottien i rikelig med vann, i 4-5 minutter til den er ”Al dente”. Legg over på fat og hell kjøttsausen over. Servér!



Relaterte produkter

Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Panzerotti med Steinsopp
Panzerotti med Steinsopp

Halvmåneformet ravioli med 55% sopp-innhold og 3 mm kant som forhindrer brekkasje. Et spennende tilbehør til din viltrett eller sammen med smakfulle grønnsaker og urter.

Mer info
Villsoppblanding
Villsoppblanding

Stekt villsoppblanding er et helt nytt produkt som tilfører kategorien antipasta vekst og innovasjon! Passer meget godt i sauser, stuinger, stekt eller servert kaldt i salat. Ypperlig til gratinert sandwich, på pizza eller til vilt, kjøtt, fisk eller kylling som topping og smaksetting.

Mer info