Fussili med mørbrad/biffsnadder, steinsoppbuljong-pasta, vårløk og paprika

Fussili med mørbrad/biffsnadder, steinsoppbuljong-pasta, vårløk og paprika

Pastaen: Kok opp rikelig med vann med salt (det skal stormkoke).Mørbrad/biffsnadder: Skjæres i strimler og stekes i noen minutter i stekepannen med

løk og hvitløk.Steinsoppsaus: Stek sopp, hvitløk og finhakket løk i en kjele. Tilsett fløte, steinsoppbuljong og pasta ifølge pakken. Smak eventuelt til med litt sherry.Ved servering: Kok den frosne pastaen i ca 1-2 minutter i konveksjon eller i kjele. Samtidig: Ha smør og fløte i teflonstekepannen eller den ferdige soppsausen som du har  forstekt mørbrad/biffsnadder i. Tilsett den nykokte pastaen i stekpannen eller gastronorm, rør rundt slik at pastaen blir dekket av den kremete smørsoppsausen. Rør litt mer, smak til med rosmarin, salt og pepper og legg deretter på tallerken/serveringsfat. Topp med kjøtt eventuelt litt mer sopp. Grillet paprika eller pesto i tillegg til litt parmesanost. Prego!Anbefales til:

Paradiso Salatbuffet

Relaterte produkter

Fussili Kokt Frossen
Fussili Kokt Frossen

Laget på semolina med maks innhold av protein, som gjør at den tåler mye hard håndtering på kjøkkenet uten å bli overkokt. Den frosne Fusillien er forkokt og singelfrosset, og leveres i en gjennomsiktig og praktisk pose på 1kg. Råvarene som brukes er ferske og alltid uten tilsetningsstoffer og dehydrerte pulver.

Mer info
Maispasta Fussili GF
Maispasta Fussili GF

Denne unike, meget smaksfulle og visuelt attraktive pastaen, inneholder kun mais og vann. Den er 100% fri fra bl.a. erte-proteiner, laktose, soya og tilsetningsstoffer. Favoritten i salatbaren, spiselig for alle!

Mer info
Paprika Rød Grillet
Paprika Rød Grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Villsoppblanding
Villsoppblanding

Stekt villsoppblanding er et helt nytt produkt som tilfører kategorien antipasta vekst og innovasjon! Passer meget godt i sauser, stuinger, stekt eller servert kaldt i salat. Ypperlig til gratinert sandwich, på pizza eller til vilt, kjøtt, fisk eller kylling som topping og smaksetting.

Mer info