Fussili med kylling, saus av grillet parika og parmesan

Fussili med kylling, saus av grillet parika og parmesan

Kylling-kjøttdeigen stekes i ovn. Kjør paprikaen med en stavmikser eller food-prosessor til en saus eventuelt tilsett litt fond. Varmes opp sammen med kylllingkjøttet. Pastaen dyppes i kokende vann. Tilsettes i pannen sammen med det andre. Pesto tilsettes, røres om og smakes til. Legges opp og toppes med parmesan.

Relaterte produkter

Fussili Kokt Frossen
Fussili Kokt Frossen

Laget på semolina med maks innhold av protein, som gjør at den tåler mye hard håndtering på kjøkkenet uten å bli overkokt. Den frosne Fusillien er forkokt og singelfrosset, og leveres i en gjennomsiktig og praktisk pose på 1kg. Råvarene som brukes er ferske og alltid uten tilsetningsstoffer og dehydrerte pulver.

Mer info
Maispasta Fussili GF
Maispasta Fussili GF

Denne unike, meget smaksfulle og visuelt attraktive pastaen, inneholder kun mais og vann. Den er 100% fri fra bl.a. erte-proteiner, laktose, soya og tilsetningsstoffer. Favoritten i salatbaren, spiselig for alle!

Mer info
Paprika Rød Grillet
Paprika Rød Grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info