Fussili Bolognaise m/parmesan, pesto og cherrytomater

Fussili Bolognaise m/parmesan, pesto og cherrytomater

Tacokjøtt stekes i olivenolje og hvitløk. Tilsett tomatsaus. Pastaen dyppes noen sekunder i kokende vann. Tilsettes i pannen sammen med det andre. Pesto tilsettes, røres om og smakes til. Legges opp og toppes med parmesan.

Relaterte produkter

Fussili Kokt Frossen
Fussili Kokt Frossen

Laget på semolina med maks innhold av protein, som gjør at den tåler mye hard håndtering på kjøkkenet uten å bli overkokt. Den frosne Fusillien er forkokt og singelfrosset, og leveres i en gjennomsiktig og praktisk pose på 1kg. Råvarene som brukes er ferske og alltid uten tilsetningsstoffer og dehydrerte pulver.

Mer info
Maispasta Fussili GF
Maispasta Fussili GF

Denne unike, meget smaksfulle og visuelt attraktive pastaen, inneholder kun mais og vann. Den er 100% fri fra bl.a. erte-proteiner, laktose, soya og tilsetningsstoffer. Favoritten i salatbaren, spiselig for alle!

Mer info
Stekt Tacokjøtt
Stekt Tacokjøtt

Kjøttet produseres av norsk 1. klasses grovkvernet storfekjøtt og lages med El Paradiso kryddermiks. Frysevare. NYHET! Terina benytter høykvalitets roastbiffkjøtt, noe som hever kvaliteten ytterligere.

Mer info
Extra virgin olivenolje
Extra virgin olivenolje

Kaldpresset olivenolje, gjerne kalt Extra Virgin olivenolje av Hojiblanca oliven. Egner seg best i marinader og i dressinger da den har en kraftigere smak og lukt av oliven.

Mer info
Basilikumpesto
Basilikumpesto

Fersklaget basilikumpesto med basilikum fra Liguria, pestoens hjemmeby. Meget unik smak ettersom basilikumen har ytterst kraftig smak. Parmesanost, Pecorino (ost), pinjenøtter og Extra Virgin olivenolje. Helt uten tilsetningsstoffer (leveres frossen).

Mer info
Semi-dry cherrytomat
Semi-dry cherrytomat

Halve cherrytomater dyrket på friland under sydens sol. Plukkingen forgår når tomatene er solmodne, deretter ovnsbakes de i flere timer ved lav temperatur for å bevare smaken av frisk solmoden tomat. I lake med olje, hvitløk og oregano.

Mer info