Fristelser fra Nordsjøen servert med Fussili

Fristelser fra Nordsjøen servert med Fussili

Scampi stekes i olivenolje og hvitløk. Tilsett tomatene. Pastaen dyppes noen sekunder i kokende vann. Tilsettes i pannen sammen med det andre. Fløte tilsettes, røres om og smakes til. Legges opp og toppes med parmesan.

Relaterte produkter

Fussili Kokt Frossen
Fussili Kokt Frossen

Laget på semolina med maks innhold av protein, som gjør at den tåler mye hard håndtering på kjøkkenet uten å bli overkokt. Den frosne Fusillien er forkokt og singelfrosset, og leveres i en gjennomsiktig og praktisk pose på 1kg. Råvarene som brukes er ferske og alltid uten tilsetningsstoffer og dehydrerte pulver.

Mer info
Maispasta Fussili GF
Maispasta Fussili GF

Denne unike, meget smaksfulle og visuelt attraktive pastaen, inneholder kun mais og vann. Den er 100% fri fra bl.a. erte-proteiner, laktose, soya og tilsetningsstoffer. Favoritten i salatbaren, spiselig for alle!

Mer info
Semidried gul tomat
Semidried gul tomat

Semi-tørkede gule tomater er plukkede solmodne og deretter tørket i ovn til 55-60 % vanninnhold er igjen. De gule tomatene er deretter lagt på glass sammen med rapsolje, hvitløk, salt og oregano. Smaken er søtlig og tiltalende uten og virke sur. Passer til salat, sandwich, pizza.

Mer info
Extra virgin olivenolje
Extra virgin olivenolje

Kaldpresset olivenolje, gjerne kalt Extra Virgin olivenolje av Hojiblanca oliven. Egner seg best i marinader og i dressinger da den har en kraftigere smak og lukt av oliven.

Mer info