Storkjokken Opskrifter Foodservice Fristelser fra Nordsjøen servert med Fussili Scampi stekes i olivenolje og hvitløk. Tilsett tomatene. Pastaen dyppes noen sekunder i kokende vann. Tilsettes i pannen sammen med det andre. Fløte tilsettes, røres om og smakes til. Legges opp og toppes med parmesan. Ingrediens 0,15kg Laboratorio Tortellini Fussili kokt 0,15kg Maispasta Fussili GF 0,070kg Black Tiger Scampispyd RPDTO 41/55 0,05l Paradiso Semitørkede gule tomater 0,05l Ybarra Olivenolje kanne ex virgin 0,030l Fløte 0,030kg Parmesan 0,015kg Hvitløk, hakket Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr kg Laboratorio Tortellini Fussili kokt 2574218 120444 kg Maispasta Fussili GF 2931467 121095 kg Black Tiger Scampispyd RPDTO 41/55 l Paradiso Semitørkede gule tomater l Ybarra Olivenolje kanne ex virgin 123208 3354 l Fløte kg Parmesan kg Hvitløk, hakket Legg till bestillingsliste Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden