Fried Rice med Kylling

Fried Rice med Kylling

Kylling: Krydres med Sambal Oelek (ikke for mye, dette er relativt sterkt), stekes halve i olivenolje. Sterk varme og kort steketid anbefales. Settes til side.

Ris: Gulrøttene kokes Risen kokes og avkjøles. Hvitløk hakkes og surres i restoljen i stekepannen. Tilsett gulrot i julliene, finsnittet vårløk og wokgrønnsaker, og la det steke 2 minutter. Visp egg og rør dem sammen med grønnsakene. Stekes i noen sekunder, tilsett så risen. Varmes opp under omrøring. Smakes til med soyasaus. Tilsett kyllingen og miks det hele sammen. Toppes med koriander før servering! 

Relaterte produkter

Sambal Oelek
Sambal Oelek

Et titalls ulike chilier mortet sammen til en fyldig krydderpaste. Serveres i nærmest alle indonesiske retter.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Jasminris
Jasminris

Blir dyrket i nordøstdelen av Thailand. Jordsmonnet og været gir risen dens karakteristiske smak. Jasminris kleber ikke og egner seg som tilbehør til alle typer retter, også sterkt krydret mat. (2 poser à 5 kg)

Mer info
Soyasaus
Soyasaus

Naturlig gjæret soyasaus. Mild smak.

Mer info
Soyasaus Premium
Soyasaus Premium

Premium soyasaus til sushi og dip. Laget av rene råvarer, medium saltet, lite syre og med en tørr sherry-lignede ettersmak.

Mer info