Fried Rice med Kylling
Kylling: Krydres med Sambal Oelek (ikke for mye, dette er relativt sterkt), stekes halve i olivenolje. Sterk varme og kort steketid anbefales. Settes til side.
Ris: Gulrøttene kokes Risen kokes og avkjøles. Hvitløk hakkes og surres i restoljen i stekepannen. Tilsett gulrot i julliene, finsnittet vårløk og wokgrønnsaker, og la det steke 2 minutter. Visp egg og rør dem sammen med grønnsakene. Stekes i noen sekunder, tilsett så risen. Varmes opp under omrøring. Smakes til med soyasaus. Tilsett kyllingen og miks det hele sammen. Toppes med koriander før servering!
-
Ingrediens
-
0,1 kg
Kyllingbryst
-
0,003kg
Go-Tan Sambal Oelek, chilipasta
-
0,02l
Olivenolje
-
0,1kg
Paradiso Ris Jasmin
-
0,02 kg
Gulrøtter, kokt
-
0,02 kg
Vårløk
-
0,05kg
Wokgrønnsaker
-
1 stk
Egg
-
0,01l
Blue Dragon Soya Sauce
-
0,01l
Soyasaus Premium
-
0,005 kg
Koriander, frisk
-