Fried chicken, Salomon beer battered mozzarellasticks, crispy onionrings and heinz dipp sharing plate toppet med TABASCO®

Tern og miks agurk med TABASCO® green sauce. Miks kålen med Baconnaise sauce og hakket hvitløk til en coleslaw og legg i porsjonsskåler , la den stå og hvile i 2 timer, rull Mozzarellasticks i 1/2 bacon skive og sikre med spyd. 
Forstek kyllinglår i ovn ca 25 min i 175 grader. Kok kambein i 45 min i vann eller konveksjon og krydre med fajita krydder og avslutt i ovn sammen med kyllinge 
Ved servering: Miks egg og melk, ha i krydder i melet. Dobbeltpaner, dvs. dypp i melk/egg og i melet 2 ganger. Frityr stek deretter til du får en fin gyllen farge. Frityrstek også Løkringer og Mozzarellasticks. Pensle ribsene med Heinz Sticky Korean BBQ sauce og avslutt i ovnen eller i en Salamander til de er varme; ca 4 minutter. Ha Heinz Sticky Korean BBQ sauce i skåler som dip.

Opplegg på skjærebrett: Kyllinglår til høyre i en rad, Mozzarellsticks settes fast i dem med spydd. Topp med agurksalat og baconnaise.  Ribs på den andre siden ,  toppes med mer Sticky korean sauce. Skåler med dip og coleslaw. 


Relaterte produkter

Sticky Korean BBQ Sauce
Sticky Korean BBQ Sauce

En serie nye smaker med utgangspunkt i BBQ, delemat og dipping. Autentiske smaker med mye god smak! Ny bedre flaske som fungerer både front of house og back of house. Sticky Korean BBQ bringer et friskt asiatisk preg, brukes på grillmaten eller som dip. Nam!

Mer info
Smokey Baconnaise
Smokey Baconnaise

En serie nye smaker med utgangspunkt i BBQ, delemat og dipping. Autentiske smaker med mye god smak! Ny bedre flaske som fungerer både front of house og back of house. Smokey Baconnaise er full av smak og ren diggbarhet, og gir deg den autentiske amerikanske BBQ-opplevelsen. Perfekt som hamburgerdressing!

Mer info