Fried chicken, Salomon beer battered mozzarellasticks, crispy onionrings and heinz dipp sharing plate toppet med TABASCO®
Tern og miks agurk med TABASCO® green sauce. Miks kålen med Baconnaise sauce og hakket hvitløk til en coleslaw og legg i porsjonsskåler , la den stå og hvile i 2 timer, rull Mozzarellasticks i 1/2 bacon skive og sikre med spyd.
Forstek kyllinglår i ovn ca 25 min i 175 grader. Kok kambein i 45 min i vann eller konveksjon og krydre med fajita krydder og avslutt i ovn sammen med kyllinge
Ved servering: Miks egg og melk, ha i krydder i melet. Dobbeltpaner, dvs. dypp i melk/egg og i melet 2 ganger. Frityr stek deretter til du får en fin gyllen farge. Frityrstek også Løkringer og Mozzarellasticks. Pensle ribsene med Heinz Sticky Korean BBQ sauce og avslutt i ovnen eller i en Salamander til de er varme; ca 4 minutter. Ha Heinz Sticky Korean BBQ sauce i skåler som dip.
Opplegg på skjærebrett: Kyllinglår til høyre i en rad, Mozzarellsticks settes fast i dem med spydd. Topp med agurksalat og baconnaise. Ribs på den andre siden , toppes med mer Sticky korean sauce. Skåler med dip og coleslaw.
-
Ingrediens
-
0,12kg
Kyllinglår
-
0,15kg
Kambein kokt/stekt
-
0,02kg
Mel
-
0,03kg
Egg
-
0,03kg
Agurk
-
0,04kg
Strimlet kål
-
0,005kg
Hvitløk
-
0,01l
TABASCO® green sauce
-
0,04kg
Salomon Onion rings
-
0,03kg
Salomon Beer battered mozzarella sticks
-
30ml
Heinz Sticky Korean Bbq sauce
-
40ml
Heinz Baconnaise
-
5g
El Paradiso fajita krydder
-