Fried chicken, Salomon beer battered mozzarellasticks, crispy onionrings and heinz dipp sharing plate toppet med TABASCO®

Tern og miks agurk med TABASCO® green sauce. Miks kålen med Baconnaise sauce og hakket hvitløk til en coleslaw og legg i porsjonsskåler , la den stå og hvile i 2 timer, rull Mozzarellasticks i 1/2 bacon skive og sikre med spyd. 
Forstek kyllinglår i ovn ca 25 min i 175 grader. Kok kambein i 45 min i vann eller konveksjon og krydre med fajita krydder og avslutt i ovn sammen med kyllinge 
Ved servering: Miks egg og melk, ha i krydder i melet. Dobbeltpaner, dvs. dypp i melk/egg og i melet 2 ganger. Frityr stek deretter til du får en fin gyllen farge. Frityrstek også Løkringer og Mozzarellasticks. Pensle ribsene med Heinz Sticky Korean BBQ sauce og avslutt i ovnen eller i en Salamander til de er varme; ca 4 minutter. Ha Heinz Sticky Korean BBQ sauce i skåler som dip.

Opplegg på skjærebrett: Kyllinglår til høyre i en rad, Mozzarellsticks settes fast i dem med spydd. Topp med agurksalat og baconnaise.  Ribs på den andre siden ,  toppes med mer Sticky korean sauce. Skåler med dip og coleslaw. 


  • Ingrediens

    • 0,12kg Kyllinglår
    • 0,15kg Kambein kokt/stekt
    • 0,02kg Mel
    • 0,03kg Egg
    • 0,03kg Agurk
    • 0,04kg Strimlet kål
    • 0,005kg Hvitløk
    • 0,01l TABASCO® green sauce
    • 0,04kg Salomon Onion rings
    • 0,03kg Salomon Beer battered mozzarella sticks
    • 30ml Heinz Sticky Korean Bbq sauce
    • 40ml Heinz Baconnaise
    • 5g El Paradiso fajita krydder
  • Bestillingsliste

    Mengde Produkt EPD Varenr
    Kyllinglår
    Kambein kokt/stekt
    Mel
    Egg
    Agurk
    Strimlet kål
    Hvitløk
    TABASCO® green sauce
    Salomon Onion rings
    Salomon Beer battered mozzarella sticks
    Heinz Sticky Korean Bbq sauce 4594412 122297
    Heinz Baconnaise
    El Paradiso fajita krydder
    Legg till bestillingsliste

Relaterte produkter

Sticky Korean BBQ Sauce
Sticky Korean BBQ Sauce

Sticky Korean BBQ bringer et friskt asiatisk preg på grillmaten din eller som dip. Nam!

Mer info