Fresh Mexgryte med Dirty-ris

Fresh Mexgryte med Dirty-ris


Dirty ris tilberedes etter egen oppskrift. Grønnsakene stekes lett i panne i et par minutter, i olivenolje. Strø over kryddermiks, sukker og spisskummin. Røres godt inn. Bland i picantesaus, utblandet kyllingfond, diced tomatoes. Kokes opp. Smak til med tabasco og lime, og rør inn fersk koriander til slutt. Som topping brukes tacokyllingkjøtt (varmes opp i en panne eller kjele), scampispyd (varmes i panne eller på brett i ovn). Serveres sammen med Dirty-ris, og gjerne også rømme og guacamole, eventuelt mer picantesaus. Retten kan anrettes i skål med toartillachips (varmes lett) brettet ut, gryteretten og risen fylles oppi "tortillaskålen".

Relaterte produkter

Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Ternede Tomater
Ternede Tomater

Tomatene er «fresh pack», dvs at det ikke tar mer enn 24 timer fra høsting til pakking. Terningene er 9x9 mm og innholdet av tomater i boksen er mellom 65-75%. Smaken er søt og konsistensen al dente med god tyggemotstand. Denne varen erstatter Heinz Diced Tomatoes, EPD nr: 956573

Mer info
Premium Mais
Premium Mais

Premium kvalitetsmais av typen Supersweet. Jevn størrelse med lekker gul farge over hele overflaten. Søtlig lake uten tilsatt sukker, som gir matrettene den beste smaken.

Mer info
Kyllingfond
Kyllingfond

Fond av bl.a. kyllingkjøtt, kyllingbein, salvie og sort pepper.

Mer info
Paprika Rød Grillet
Paprika Rød Grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info