Storkjokken Opskrifter Foodservice Fredagstaco next generation Anvend to typer kjøtt. Pulled pork / chicken og / eller tacokjøtt og tacokjøtt kylling. Beregn totalt 240 gram kjøtt pr porsjon. Produser / varm opp separat. Mini-kremmerhus varmes i 3 minutter Legg opp dip i ulike skåler Del opp tomatillos i fire og anrett retten som vist på bildet. Punte med urter. Ingrediens 4stk 0,12kg Pulled pork 0,12kg Pulled chicken 0,12kg Tacokjøtt Stekt 0,12kg Tacokjøttkylling stekt 0,1kg Soltørket Paprika i strimler 0,03kg 0,05kg Coleslaw 0,025kg Salsa Verde 0,025kg Salsa Fresca 0,025kg Cheddar Ostesaus 0,025kg Guacamole Western Style Urter til pynt Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr stk kg Pulled pork kg Pulled chicken kg Tacokjøtt Stekt kg Tacokjøttkylling stekt kg Soltørket Paprika i strimler kg kg Coleslaw kg Salsa Verde kg Salsa Fresca 4468724 121911 kg Cheddar Ostesaus kg Guacamole Western Style Urter til pynt Legg till bestillingsliste Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden