Fredagstaco next generation

Fredagstaco next generation

  1. Anvend to typer kjøtt. Pulled pork / chicken og / eller tacokjøtt og tacokjøtt kylling. Beregn totalt 240 gram kjøtt pr porsjon. Produser / varm opp separat.
  2. Mini-kremmerhus varmes i 3 minutter
  3. Legg opp dip i ulike skåler
  4. Del opp tomatillos i fire og anrett retten som vist på bildet.
  5. Punte med urter.

Relaterte produkter

Tacokjøtt Stekt
Tacokjøtt Stekt

Kjøttet produseres av norsk 1. klasses grovkvernet storfekjøtt og lages med El Paradiso kryddermiks. Frysevare. NYHET! Terina benytter høykvalitets roastbiffkjøtt, noe som hever kvaliteten ytterligere.

Mer info
Soltørket Paprika strimlet
Soltørket Paprika strimlet

Soltørket paprika er tynne strimler av røde Capia paprika som er tørket under solen i Tyrkia. Produktet inneholder ca 10% vann og er svært smakfull. Den er marinert i olje med litt eddik og sitron.

Mer info
Salsa Fresca
Salsa Fresca

Neste generasjons salsa - 99 % grønnsaker. Salsa slik salsa skal være.

Mer info
Guacamole Western Style
Guacamole Western Style

Serveringsklar avokadodip laget av Hass avokado tilsatt sitronjuice, chilipepper, løk og krydder. Brukes som tilbehør til en rekke meksikanske retter, og som dip. Inneholder 94,05% avokado.

Mer info