Fredagstaco next generation

Fredagstaco next generation

  1. Anvend to typer kjøtt. Pulled pork / chicken og / eller tacokjøtt og tacokjøtt kylling. Beregn totalt 240 gram kjøtt pr porsjon. Produser / varm opp separat.
  2. Mini-kremmerhus varmes i 3 minutter
  3. Legg opp dip i ulike skåler
  4. Del opp tomatillos i fire og anrett retten som vist på bildet.
  5. Punte med urter.

  • Ingrediens

    • 4stk
    • 0,12kg Pulled pork
    • 0,12kg Pulled chicken
    • 0,12kg Tacokjøtt Stekt
    • 0,12kg Tacokjøttkylling stekt
    • 0,1kg Soltørket Paprika i strimler
    • 0,03kg
    • 0,05kg Coleslaw
    • 0,025kg Salsa Verde
    • 0,025kg Salsa Fresca
    • 0,025kg Cheddar Ostesaus
    • 0,025kg Guacamole Western Style
    • Urter til pynt
  • Bestillingsliste

    Mengde Produkt EPD Varenr
    Pulled pork
    Pulled chicken
    Tacokjøtt Stekt
    Tacokjøttkylling stekt
    Soltørket Paprika i strimler
    Coleslaw
    Salsa Verde
    Salsa Fresca 4468724 121911
    Cheddar Ostesaus
    Guacamole Western Style
    Urter til pynt
    Legg till bestillingsliste

Relaterte produkter

Salsa Fresca
Salsa Fresca

Neste generasjons salsa - 99 % grønnsaker. Salsa slik salsa skal være.

Mer info