Fredags tacobuffet

Fredags tacobuffet


Tomat ternes eller kuttes. Isbergsalat kuttes i strimler 3 mm. Løk hakkes eller skives.Tacoskjell og taco bowl oppvarmes ca 2 minutter i ovn 180 grader. Tortilla oppvarmes ca 10 minutter i ovn 180 grader innpakket i folie. Tacokjøttet oppvarmes i konveksjonovn på damp rett i pakken, eller i 170 grader i hel gastronorm. Ris tilberedes som normalt. Alle kalde ingredienser legges opp i skåler eller gastronom bakker 1/6 og settes i kjølt bufeet. Tacos og Tortillas varmes før servering og legges i begynnelsen av buffeen ved tallerkene. Varmmaten anrettes i vannbad.

Anbefalt tilbehør:
Homestyle Guacamole
Homestyle Salsa


Relaterte produkter

Tortilla Hvete 16,5cm
Tortilla Hvete 16,5cm

Små tortillas som benyttes til blant annet Fajitas og soft Taco.

Mer info
Soltørkede Tomater
Soltørkede Tomater

Naturlig soltørkede delikate tomater. Smakt til med kapers og basilikum. En selvfølgelig ingrediens i middelhavskjøkkenet.

Mer info
Artisjokk antipasta
Artisjokk antipasta

Artisjokker er oppskåret i båter og lagt i lake og urter. Den oppskårne artisjokken pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Olivensalat
Olivensalat

Spansk olivensalsa med skivede oliver, pimentos, artisjokker og pepper. Salatbuffetens naturlige tilskudd for en ekte opplevelse av sydlige strøk! Eller på pizzaen og som topping på baguetter og smørbrød.

Mer info
Paraboiled Ris
Paraboiled Ris

Den mest brukte risen i tradisjonell europeisk matlaging. Med flott aroma og et stort vannopptak, 10% mer enn nærmeste konkurrent. 15 kg ris gir 45 kg ferdig ris. (3 poser à 5 kg).

Mer info