Fredags tacobuffet

Fredags tacobuffet


Tomat ternes eller kuttes. Isbergsalat kuttes i strimler 3 mm. Løk hakkes eller skives.Tacoskjell og taco bowl oppvarmes ca 2 minutter i ovn 180 grader. Tortilla oppvarmes ca 10 minutter i ovn 180 grader innpakket i folie. Tacokjøttet oppvarmes i konveksjonovn på damp rett i pakken, eller i 170 grader i hel gastronorm. Ris tilberedes som normalt. Alle kalde ingredienser legges opp i skåler eller gastronom bakker 1/6 og settes i kjølt bufeet. Tacos og Tortillas varmes før servering og legges i begynnelsen av buffeen ved tallerkene. Varmmaten anrettes i vannbad.

Anbefalt tilbehør:
Homestyle Guacamole
Homestyle Salsa


Relaterte produkter

Jalapenos Skivet
Jalapenos Skivet

Frisk, pikant smak og naturlig sprøhet.

Mer info
Bønner Garbanzo
Bønner Garbanzo

Perfekt til salater og buffeter. Taco buffet, Taco Bowl salat, Hummus m.m.

Mer info
Picante Saus
Picante Saus

En sterk og fyldig salsa. Brukes som tacosaus, dip eller som en vanlig saus ved siden av meksikanske kjøttretter. Tåler godt oppvarming.

Mer info
Tortilla Hvete 16,5cm
Tortilla Hvete 16,5cm

Små tortillas som benyttes til blant annet Fajitas og soft Taco.

Mer info
Guacamole Western Style
Guacamole Western Style

Serveringsklar avokadodip laget av Hass avokado tilsatt sitronjuice, chilipepper, løk og krydder. Brukes som tilbehør til en rekke meksikanske retter, og som dip. Inneholder 94,05% avokado.

Mer info
Soltørket Tomat
Soltørket Tomat

Naturlig soltørkede delikate tomater. Smakt til med kapers og basilikum. En selvfølgelig ingrediens i middelhavskjøkkenet.

Mer info
Artisjokk antipasta
Artisjokk antipasta

Artisjokker er oppskåret i båter og lagt i lake og urter. Den oppskårne artisjokken pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Olivensalat
Olivensalat

Spansk olivensalsa med skivede oliver, pimentos, artisjokker og pepper. Salatbuffetens naturlige tilskudd for en ekte opplevelse av sydlige strøk! Eller på pizzaen og som topping på baguetter og smørbrød.

Mer info
Grillet hvitløk
Grillet hvitløk

Grillede hele hvitløksbåter mikset med små biter av soltørket tomat og krydder lagt i solsikkeolje. Brukes som en del av antipasta buffet, i salatbar eller som et tilbehør til grillet fisk, kjøtt eller kylling. Kan også brukes som en del i hjemmelagd salsa, suppe, gryte eller sauser. Delikat utseende, god smak med sprø konsistens.

Mer info
Cheddar Ostesaus
Cheddar Ostesaus

Serveringsklar ostesaus. Brukes til Nachos, Burritos m.m.

Mer info
Tacokjøtt Stekt
Tacokjøtt Stekt

Kjøttet produseres av norsk 1. klasses grovkvernet storfekjøtt og lages med El Paradiso kryddermiks. Frysevare. NYHET! Terina benytter høykvalitets roastbiffkjøtt, noe som hever kvaliteten ytterligere.

Mer info
Paraboiled Ris
Paraboiled Ris

Den mest brukte risen i tradisjonell europeisk matlaging. Med flott aroma og et stort vannopptak, 10% mer enn nærmeste konkurrent. 15 kg ris gir 45 kg ferdig ris. (3 poser à 5 kg).

Mer info