Storkjokken Opskrifter Foodservice Fiskespyd Souvlakia psaria Tine opp fiskespydene. Bland olivenolje og sitronsaft i en bolle. Skyll timian- og rosmarinkvistene og hakk bladene. Ha dem i marinaden. Legg i fisken, vend den i marinaden og la den stå og trekke i 30 minutter. Skrell sjalottløkene og del dem. Hell opp Heinz ternet tomat. Skyll squashen og skjær den i 2 cm tykke skiver. Skyll paprikaene og del dem i to på langs og skjær i 2 cm brede strimler. Ta fisken opp av marinaden og la den renne av litt. Stek i ovnen eller panne i 2-3 minutter på hver side, eller til de har fått farge og fisken er gjennomstekt. Dryss på salt og pepper. Skyll persillen og legg bladene på serveringsfatet. Legg på fiskespydene og server straks. Ingrediens 0,12kg Salomon fisk doble stick 50ml Gaea olivenolje 0,02l ReaLemon Sitronsaft 2 g Frisk timian eller 1 ts tørket 2 g Rosmarin eller ¼ ts tørket 30 g Sjalottløk 60 g Squash 0,05kg Heinz ternet tomat 30 g Paprika Salt Nykvernet pepper 10-12 stilker bladpersille eller vanlig persille Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr kg Salomon fisk doble stick ml Gaea olivenolje l ReaLemon Sitronsaft 4517934 122127 Frisk timian eller 1 ts tørket Rosmarin eller ¼ ts tørket Sjalottløk Squash kg Heinz ternet tomat 4160909 121461 Paprika Salt Nykvernet pepper 10-12 stilker bladpersille eller vanlig persille Legg till bestillingsliste Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden