Fiskespyd Souvlakia psaria

Fiskespyd Souvlakia psaria

Tine opp fiskespydene. Bland olivenolje og sitronsaft i en bolle. Skyll timian- og rosmarinkvistene og hakk bladene. Ha dem i marinaden. Legg i fisken, vend den i marinaden og la den stå og trekke i 30 minutter. Skrell sjalottløkene og del dem. Hell opp Heinz ternet tomat. Skyll squashen og skjær den i 2 cm tykke skiver. Skyll paprikaene og del dem i to på langs og skjær i 2 cm brede strimler. Ta fisken opp av marinaden og la den renne av litt. Stek i ovnen eller panne i 2-3 minutter på hver side, eller til de har fått farge og fisken er gjennomstekt. Dryss på salt og pepper. 
Skyll persillen og legg bladene på serveringsfatet.
Legg på fiskespydene og server straks.

Relaterte produkter

Sitronjuice
Sitronjuice

99,98 % sitronsaft, 0,02 % konserveringsmiddel. Meget praktisk og anvendelig plastflaske på 1 liter. Produktet har blitt en bestselger i Sverige, og er svært praktisk i bruk på kjøkkenet eller i baren.

Mer info
Ternede Tomater
Ternede Tomater

Tomatene er «fresh pack», dvs at det ikke tar mer enn 24 timer fra høsting til pakking. Terningene er 9x9 mm og innholdet av tomater i boksen er mellom 65-75%. Smaken er søt og konsistensen al dente med god tyggemotstand. Denne varen erstatter Heinz Diced Tomatoes, EPD nr: 956573

Mer info