Fiskespyd Souvlakia psaria
Tine opp fiskespydene. Bland olivenolje og sitronsaft i en bolle. Skyll timian- og rosmarinkvistene og hakk bladene. Ha dem i marinaden. Legg i fisken, vend den i marinaden og la den stå og trekke i 30 minutter. Skrell sjalottløkene og del dem. Hell opp Heinz ternet tomat. Skyll squashen og skjær den i 2 cm tykke skiver. Skyll paprikaene og del dem i to på langs og skjær i 2 cm brede strimler. Ta fisken opp av marinaden og la den renne av litt. Stek i ovnen eller panne i 2-3 minutter på hver side, eller til de har fått farge og fisken er gjennomstekt. Dryss på salt og pepper.
Skyll persillen og legg bladene på serveringsfatet.
Legg på fiskespydene og server straks.
-
Ingrediens
-
0,12kg
Salomon fisk doble stick
-
50ml
Gaea olivenolje
-
0,02l
ReaLemon Sitronsaft
-
2 g
Frisk timian eller 1 ts tørket
-
2 g
Rosmarin eller ¼ ts tørket
-
30 g
Sjalottløk
-
60 g
Squash
-
0,05kg
Heinz ternet tomat
-
30 g
Paprika
-
Salt
-
Nykvernet pepper
-
10-12 stilker bladpersille eller vanlig persille
-