Fiskespyd Madras

Fiskespyd Madras

Mild Curry-paste blandes med hvitløk og limesaft i en bolle. Spydene vendes i marinaden. La dette marineres på kjøl over natten. Stekes på plate i wokolje eller i kombidamper på 160°C i 4-5 min. Kok opp madrassausen og varm opp squash i ovnen eller på grillen. Kan smaksettes med spisskummin, hakket fersk koriander og sennepsfrø. Risen kokes i kjele eller i kombidampovn etter instruks på posen, eller tilbered couscous som anvist. Server nanbrød og Mango Chutney ved siden av.

Relaterte produkter

Curry Paste Mild
Curry Paste Mild

Klass. indisk curryrett. Krydderpaste krydret med koriander, karve, gurkemeie, sukker og chili. Autentisk indisk smak, passer like godt i gryter, som i sauser og marinader.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Basmatiris
Basmatiris

Risen vokser i dalene ved Himalaya i India. Risen kjennetegnes ved at kornene er lange og tynne, og den kleber ikke ved koking. Basmatiris brukes først og fremst til asiatisk mat, men egner seg vel så bra til europeisk mat. 10 kg ris gir 27 kg serveringsklar ris. (2 poser à 5 kg)

Mer info
Grillet Squash
Grillet Squash

Grillet squash i skiver, i 1 kg pose , er en forpakning som er holdbar i romtemperatur. Passer meget godt på pizza, i brødbakst, sauser, supper, squashpannekaker, salat, på en sandwich, eller som topping til kjøtt / fisk / kylling.

Mer info