Fish Taco med Asian coleslaw og spicy Mexican Striped Rice

Fish Taco med Asian coleslaw og spicy Mexican Striped Rice

Fisken deles i passende terninger. Vendes i Cajun Hickorykrydder og stekes i ovn eller panne til medium stekt. Miks strimplet kål, wokgrønnsaker og hakket koriander med Chili garlic sausen og Heinz Salad Cream. Kok risen som anvist, men erstatt vann med utblandet i kyllingfond. Tortillaene dyppes i vann før de stekes i varm panne 30 sekunder på hver side i panne. Legg så oppå hverandre i tøyklede i ca 5 minutter for å gjøre tortillaene virkelig myke! Tortillaene foldes som et tacoskjell. Legg Chili Garlic-Slaw i bunn, fiskebitene opppå, avslutte med grillet paprika, ekstra frisk koriander og pesto. Risen serveres ved siden av, toppet med pesto og Srirascasaus.

Relaterte produkter

Woksaus Chili Garlic
Woksaus Chili Garlic

Meget tiltalende sterk smak av chili med medium hvitløksmak og litt rød paprika. Passer både som base i en oppskrift, og som eneste ingrediens. Forpakning i en 1 liters spruteflaske som gjør porsjonering og bruk meget praktisk.

Mer info
Srirachasaus
Srirachasaus

Go-Tan Sriracha Sauce er utrolig balansert i smaken av chili og har en meget fin fyldig konsistens. Helt rå som topping på alt fra burgere til supper og salater, men i asiatisk og meksikansk mat er den «outstanding»!

Mer info
Pesto Genovese
Pesto Genovese

42 % ren fersk basilikum mikses med Romano ost, Parmagiano reggiano ost, olje og litt hvitløk. Deretter tilberedes det til en glatt tykk Pesto Genovese, som kan brukes som den er eller som smakssetter. Den pakkes deretter umiddelbart på praktiske 1 kg glass.

Mer info
Paprika Rød Grillet
Paprika Rød Grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Paraboiled Ris
Paraboiled Ris

Den mest brukte risen i tradisjonell europeisk matlaging. Med flott aroma og et stort vannopptak, 10% mer enn nærmeste konkurrent. 15 kg ris gir 45 kg ferdig ris. (3 poser à 5 kg).

Mer info
Kyllingfond
Kyllingfond

Fond av bl.a. kyllingkjøtt, kyllingbein, salvie og sort pepper.

Mer info