Fish Taco med Asian coleslaw og spicy Mexican Striped Rice
Fisken deles i passende terninger. Vendes i Cajun Hickorykrydder og stekes i ovn eller panne til medium stekt. Miks strimplet kål, wokgrønnsaker og hakket koriander med Chili garlic sausen og Heinz Salad Cream. Kok risen som anvist, men erstatt vann med utblandet i kyllingfond. Tortillaene dyppes i vann før de stekes i varm panne 30 sekunder på hver side i panne. Legg så oppå hverandre i tøyklede i ca 5 minutter for å gjøre tortillaene virkelig myke! Tortillaene foldes som et tacoskjell. Legg Chili Garlic-Slaw i bunn, fiskebitene opppå, avslutte med grillet paprika, ekstra frisk koriander og pesto. Risen serveres ved siden av, toppet med pesto og Srirascasaus.
-
Ingrediens
-
0,09kg
30g pr stk
-
0,02l
Woksaus Chili Garlic
-
0,04kg
-
2g
-
0,02l
Srirachasaus
-
0,02kg
Basilikumpesto
-
0,02kg
Pesto Genovese
-
0,03kg
Paprika Rød Grillet
-
25g
Salad Cream
-
0,05kg
Paraboiled Ris
-
0,004l
Kyllingfond
-
20g
Kål, strimlet
-
0,05kg
Rød eller hvit fisk etter ønske
-