Fish Stick sweet chili with TABASCO® chimichurri, Stubbskjell-sopp og Couscous Gourmet

Tilbered Couscous etter oppskrift på pakken. Lag chimichurri på følgende måte: ha koriander, hvitløk, TABASCO® og balsamico i en bolle. Pisk inn olivenolje i en tynn stråle til sausen får en fyldig konistens. Stek fisk og sopp. Bygg retten på en tallerken.

Relaterte produkter

Stubbskjellsopp mini
Stubbskjellsopp mini

Posen inneholder 80% Stubbeskjellsopp og 17 % solsikkeolje sammen med persille, hvitløk og naturlige smaker. Soppen passer i mange sammenheng; alt fra klassiske reinsdyrkaker og karbonader, til mer premium retter som reinsdyr. Til spagetti og tagliatelle gjør den seg bra sammen med en kremsaus eller i soppstuing på en toast. Sist men ikke men minst er dette pizzaens beste venn.

Mer info
Balsamico hvit
Balsamico hvit

Omsider kommer også hvit, tradisjonell balsamico på markedet. Hvit druemost og vineddik lagres på fat i tre år. Til tross for 65 ulike eddiksyrer smaker produktet overraskende friskt, uten noen form for surhet i smaken. Perfekt for reduksjon i hvite sauser, dressinger, kalde sauser eller som tilbehør til salat.

Mer info
Extra virgin olivenolje
Extra virgin olivenolje

Kaldpresset olivenolje, gjerne kalt Extra Virgin olivenolje av Hojiblanca oliven. Egner seg best i marinader og i dressinger da den har en kraftigere smak og lukt av oliven.

Mer info
TABASCO® Green Sauce
TABASCO® Green Sauce

En av de mildeste variantene, laget på grønne jalapeñopepper. Passer ekstra godt til meksikansk mat, for eksempel i guacamole eller på nachos, eller til lett sommermat som reker, egg og salater. Styrke på scovilleskalaen: 600-800.

Mer info