Fish Stick sweet chili with TABASCO® chimichurri, Stubbskjell-sopp og Couscous Gourmet

Tilbered Couscous etter oppskrift på pakken. Lag chimichurri på følgende måte: ha koriander, hvitløk, TABASCO® og balsamico i en bolle. Pisk inn olivenolje i en tynn stråle til sausen får en fyldig konistens. Stek fisk og sopp. Bygg retten på en tallerken.

  • Ingrediens

    • 150g Gourmet couscous12x 330g Tipiak
    • 0,12kg Fish stick sweet chili 2x1,5kg Salomon
    • 0,02kg Stubb Skjell Sopp fra Paradisio
    • 0,03l Balsamico hvit 6x2L Il torrione
    • 0,20l Extra Virgin Olivenolje 4x3 l
    • 10ml Tabasco Green Pepper Sauce 12x59ml
    • 20g Koriander
    • 20g Hvitløk
  • Bestillingsliste

    Mengde Produkt EPD Varenr
    Gourmet couscous12x 330g Tipiak
    Fish stick sweet chili 2x1,5kg Salomon
    Stubb Skjell Sopp fra Paradisio
    Balsamico hvit 6x2L Il torrione
    Extra Virgin Olivenolje 4x3 l 123208 3354
    Tabasco Green Pepper Sauce 12x59ml
    Koriander
    Hvitløk
    Legg till bestillingsliste

Relaterte produkter

Extra virgin olivenolje
Extra virgin olivenolje

Kaldpresset olivenolje, gjerne kalt Extra Virgin olivenolje av Hojiblanca oliven. Egner seg best i marinader og i dressinger da den har en kraftigere smak og lukt av oliven.

Mer info